Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfiak! Most, hogy a külföldi pasik kikerültek a képből, találtok nőt?
😂😅 kifogások... azért van az hogy edricus is még mindig szűz 25+ vagy akar 30 évesen... de persze neki van igaza....
a szerencse az meg a legrosszabb nálunk...én csak le írtam hogy az én szüleim a legrosszabb helyzetben éltek annó teljesen egyedül voltak még is képesek voltak fordítani magukon... ebből is latszik saját magatok miatt vagytok olyanok amilyenek!
Nem szeretném többször leírni, de az emberek sokfélék, és bizonyos dolgokat nem lehet megváltoztatni. Hogyha ez így lenne, akkor nem lenne a Földön szegénység, éhezés, sőt még bűnözés sem, meg háborúk sem.
Másfelől pedig vannak elég szép számmal itt fent is olyanok, akiknek valahogyan sikerült változtatni magukon, az életükön jó irányba, és mégis arról írnak, hogy ugyanúgy sikertelenek a párkeresésben, mint előtte. Ez pedig már egyértelmű, tények általi cáfolata az általad leírtaknak.
"szakmával is lehet már 280-350-et keresni... méghozzá pincérként"
Pincérként lehet a Balaotnnál! Csak még van egy rakás másik szakma, amivel meg nem, ennyit erről. nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez, de mindig megdöbbent, hogy páran milyen mesevilágban élnek a fizetésekkel kapcsolatban.
például egy IT-s szakmával Budapesten pár év tapasztalattal megkeresel 300-at, tény!
Vidéki kisvárosban közalkalmazottként meg skubizod, hogy változik a garantált bérminimumm, mert azt fogod kapni. Szóval ne általánosítsunk már, hogy "szakmával" mert van ilyen szakma itt meg amolyan szakma amott. nagyon, de nagyon nem mindegy, súlyos, nagyon súlyos különbségek vannak.
A pincérek idén olyat szopnak, hogy ihaj. De van még pár iparág. Rendezvényekhez kötött haveromék is beszopták, jönne a szezon amikor "kaszálnak", de az összes program lemondva, így fizetéshez sem jutnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!