Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Incel férfiak! Most, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel férfiak! Most, hogy a külföldi pasik kikerültek a képből, találtok nőt?

Figyelt kérdés

2020. márc. 19. 22:13
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
#18 Igen, ez különösen érdekes. Jaj istenem, szegény Senna, de imádtam annak idején! Tényleg, ő sem találta a helyét a nőket illetően, meg még sok más híres ember sem.
2020. márc. 20. 13:42
 22/51 anonim ***** válasza:
14%
#20 Nagyon nagy az arcod, nem gondolod? Tudom, nagy a kísértés, hogy lecsapd ezt a magas labdát, és kötekedj. Inkább maradnál csendben, és összetennéd a két kezedet, hogy nem vagy ebben a helyzetben!
2020. márc. 20. 13:46
 23/51 anonim ***** válasza:
#18 Sőt úgy tudom, hogy Tesla meg Newton is azok voltak.
2020. márc. 20. 13:48
 24/51 anonim ***** válasza:
93%

Piquet persze vidáman cseszegette ezért, holott nála nagyobb bunkó azóta sem volt a sportágban.

2020. márc. 20. 13:50
 25/51 anonim ***** válasza:
A 19-est a 17-esnek írtam. Hát, ezt eddig nem is tudtam Piquetről, most csalódtam benne.
2020. márc. 20. 13:53
 26/51 anonim ***** válasza:
Azt tudtam eddig, hogy ő nem olyan életet élt, mint Senna.
2020. márc. 20. 13:54
 27/51 anonim ***** válasza:
40%
16-os azert egy vak embert ne vegyél egy kalap alá egy mihaszna emberrel aki egésznap csak sajnáltatja magát pedig a kezében van az erő hogy változtasson rajta csupán szorgalom és munka kell hozza! Mig egy vak ember örökre vak marad bármit is csinálhat! A tudomány jelenlegi állása miatt!!!!
2020. márc. 20. 14:24
 28/51 anonim ***** válasza:
24%

És aki alacsony az megnöveszti magát? :D

2020. márc. 20. 15:11
 29/51 anonim ***** válasza:
65%

Aki alacsony annak gyerek korában sokat kell aludni meg tejet innia! Ez van, van rà lehetőséged! Mert az esti alvás során termelődnek benned a növekedési hormonok de persze fiatal korban! Az meg a masik hogy a magasság egy relatív dolog! Van egy barátom aki kb 162... a barátnője durván majdnem egy fejjel magasabb nála a B-nője kb 170-172...

Ha igényes vagy sportos intelligens jo fej stb akkor nem számit hogy most a csak fél fejjel magasabb nálad... amugy meg sok not nem érdekli az a pár centi... nem mindig a pláza cicákat kell keresni...

2020. márc. 20. 21:00
 30/51 anonim ***** válasza:
65%
De amugy ja megint kifogás, kifogás... egy vak embernek lehet kifogása hogy miert nem lát de egy gyokernek má ne legyen mert lusta és örök lúzer akar maradni mert nem hajlandó semmit sem csinálni az életben...
2020. márc. 20. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!