Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfiak! Most, hogy a külföldi pasik kikerültek a képből, találtok nőt?
III Edricus igen az incel az mára már tényleg közönségesebb szó lett mint annó a homokos 😅🧐 amugy a baratnomnek én vagyok a külföldi pasi... 😂😅 amugy ismerek egy-két srácot akik úgymond “incelek” nem gazak nem csúnyák nincs velük semmi baj normálisak jófejek dolgoznak stb csak annyi hogy neha rossz szerencséjük van vagy pedig az “olyan” nőknél akarnak be próbálkozni akit jobb elkerülni!
Ugyanígy van fordított helyzet amikor egy tok jó csaj akivel abszolut nincs gond még sem akad neki pasi! Egyrészt vannak olyan férfiak és nők akik nem akarnak olyan emberekkel összejönni akikkel nem fog működni hosszútávra mert nekik nem pár hetes szexkapcsolat kell. velem és a barátnőmmel is igy volt... inkabb vártunk egymásra 21-22 évet mert elfoglaltak vagyunk építjük a jövőnket és a karrierunket is
Olyan meg nincs hogy valaki abszolut nem tud senkivel sem összejönni max az a személy rest mert aki keres az talál!!! Mindegy hogyan néz ki fog találni egy lyukat! Fordítva is igaz...
Én nem találtam nőt eddig soha, ez nagymértékben szerencse kérdése is.
Egyébként azok, akik gyűlölködő hozzászólásokat írnak az ilyen emberekre, nincsenek tisztában ennek a szónak a jelentésével. Aki gyűlölködik, az magáról állít ki bizonyítványt. Ez olyan, mintha a vakokat, süketeket vagy mozgássérült embereket szidnák. Annak, hogy valakinek nincsen kapcsolata nőkkel, sok oka lehet.
Tényleg lassan szitokszó lesz, elképesztő, hogy mi megy itt!
Én mélyen sértőnek találom ezt, olyanok gyűlölködnek, akik nem is ismerik a másik embert, sőt még csak nem is látták. Ezek a becsmérlő díszpintyek vajon mit szólnának ahhoz, ha valaki teszem azt az egyedülálló nőket szidná csak azért, mert egyedül van? Ugye milyen szürreális? Hová fajult ez a világ? Egyszerűen képtelen vagyok megérteni azt, hogy miért utálják az ilyen férfiakat itt fent. Ez olyan általánosítás, mintha egy kalap alá vennénk minden vak embert. Kikérek magamnak minden hasonló férfitársam nevében minden gyűlölködést és becsmérlést!
A "vicces" az, hogyha szigorúan vesszük akkor pl. Senna, Kölcsey, Csokonay, József Attila és Juhász Gyula is incelek voltak... Hmmmmm...
16-os
Hüpp hüpp... majd lecsordult egy könnycsepp az arcomon...
Ja bocs megse 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!