Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfiak! Most, hogy a külföldi pasik kikerültek a képből, találtok nőt?
Ezt meséld el a kisebbségi komplexusos incel volt tesitanárunknak, aki csak azért szemétkedett a magasakkal, mert ő megmaradt 150 centi környékén. És ebből lett igazgató! Most szerinted...?
Amúgy szar ötlet, hogy aludjanak sokat meg igyanak tejet - habár kecsketejet kellene inniuk - ha a szülők ezt nem adják meg nekik, akkor nem fognak tejet inni. 4-10 éves gyerek honnan szerez tejet, ha otthon nincs?
De vannak még olyan külső dolgok amiken nem lehet változtatni, viszont az ellenkező nemet zavarja: nagy orr, csapott homlok, gyengénlátás miatti szemüvegviselés stb. ezek többsége vagy nem változtatható vagy sokba kerül. És jó esetben is az egyetlen taktika, hogy "talán majd a személyiség kompenzálja és elsiklik felette akivel ismerkedik /kvázi eltűri, mert a csomag része volt, árukapcsolás/"
De messzire se kell mennem, nekem a szemem a szar, ami a távol-keleten tuti nem tűnne fel senkinek, de itt én vagyok a vékonyszemű figura aki simán tudja imitálni a csukott szemet úgy, hogy még simán látok. És ez is olyan dolog amin változtatni nem lehet, így kapásból kiesik mindenki akinek ez taszító. És ez jogos is, de nem változtatható meg. És mindenkinek van legalább 1-2 ilyen tulajdonsága, legyen az "incel" vagy sem. Csak van amit el lehet rejteni és van amit nem. Archibákat nem.
Látod erről beszélek! Kifogások! Én is szemüveges vagyok mert szemüveg nélkül 3-4 méternél minden elmosódott... de egy szemüveget is lehet szexin viselni meg van neki egy különleges adottsága... inteligenciat sugároz még ha amugy tol hulye is vagy... 😂😅🧐😬
Amugy meg lattam mar nem egy kicsit rondabb pasit nagyon jo nőkkel mert bennük volt küzdeni akarás nem tojták le az életüket... keményen dolgoztak sportoltak formálták a szemelyiseguket növelték a tudásukat... mar bocs de tényleg egy férfinak nem viragfijus selyem fiúnak kell lennie hanem férfinak aki bele teszi magat az életbe...!
Feltéve, ha van olyan reális cél amit el tud érni...
Ebben az országban sajnos az. Akármilyen szomorú is, itt nem úgy működnek a dolgok, mint amiket az amcsi filmekben látni, hogy "ha igazán akarod bármilyen cél elérhető" meg az ilyen Gustavo/Gisella az egyszeri mexikói bemegy mosogatni egy étterembe és 10 év múlva saját étterem-lánca van. Itt nem. Itt bemész mosogatni és 10 év múlva is ezt fogod tenni, kivéve ha rádszakad a lottóötös vagy a nyelved a főnök fenekében van 0-24. Ahhoz meg gyomor kell. Itt nincs előrehaladási lehetőség, ami meg van, az előre le van osztva, nem véletlenül van az, hogy a "jobb helyeken" érdekes módon az újak rokonságban állnak a régiekkel.
Ha nagyon törtető jellem vagy, akkor esetleg összejöhet egy közepesen jövedelmező egyéni vállalkozás, legálisan.
Az iskolával az a baj, hogy pénzbe kerül. Haverom zseniális elme volt, nulla tanulással vert minket simán. El is mehetett volna olyan iskolába ahol ezt gondozzák, csak hát pénzbe került volna az anyja meg "segíjen" volt, az apja wc-s bácsi, meg is tagadták a dolgot. A srác most natúr műszakos a helyi erőműben.
Én is jártam fősulira, aztán nem volt rá pénz, utána már nem. Pedig átlag hármassal ment a dolog addig. Középszerűen el tudtam volna boldogulni vele, nem a "ranglétra tetején", de úgy nagyjából középen. Persze boldog akkor sem lennék, mert nem élveztem volna, de hát... az életben azt nehéz megtalálni, hogy mi az amit élvezel is és mellé kb. jól jövedelmez.
Mert lehet, hogy valaki imád takarítani vagy mondjuk horgászni, de ezekért senki nem fog sok pénzt adni. Míg, ha valakinek hobbija a repülés vagy az ilyen informatikai kockaságok kiskorától az milliókat fog kaszálni.
Egészen egyszerűen nem "tisztességes" a képességek értékelése és piacképessége a világban. Néhány képességet értékelnek NAGYON és erősen túltolva, míg a többit leszarják.
Amugy tok jo ha annyiran zseniális elme volt akkor kapott volna ösztöndíjat... amugy suli közben lehet dolgozni is csak szólok végzettség sem kell hozza... oke lehet nagy a pofam most... és igen kell hozza penz de megéri! Ha abba hagyod főleg ugy hogy mar meg van 1 vagy 2 év akkor az mindent elárul rólad! Amugy meg nem kell hozza fősuli... szakmával is lehet már 280-350-et keresni... méghozzá pincérként és nem is kell meg szakadni... még vidéken is... ha még csinálsz egy szakmai ráepulest akkor meg már a minimum 250 a max meg 350-400 de akkor már egy főnöki pozícióban is vagy... figyelj őszintén csak rinyálsz másnak a hibájának akarod be tudni mert nem sikeres az életed! Mi sem voltunk gazdagok a szüleim a nulláról kezdték de tényleg a nulláról napi megélhetés miatt aggódtak! De kőkeményen dolgoztak hogy engem fel tudjanak nevelni hogy tudjanak kakis fuzeteket meg tollakat venni a kakis általános suliba meg kozepsuliba érettségire meg üzleti vezetői suliba... ja meg annyi hogy nagyon jól informáltnak kell lenned és akkor tudnád hogy amugy az állam főleg ezek a Széchenyi programok elég szépen segítik a fiatalokat meg pályakezdőket hogy az országba maradjanak akár 5 millió forinttal is hogy itt helyezkedjenek el! És kb minden évben vannak ilyenek és kb 300-600 milliókat osztanak ki... szoval nem csak 1-2 ember kapja mg...
Bocsánat hogy nagyon kiakaszt a nyafogásod de a szüleim által tudom mi az amikor a nulláról indulsz és közben elkell tartanod egy családot!!! Szoval igen megtanaultam hogy igen is lehet forditani a sorsodon! Az már mas kérdés ki akarja meg tenni mert csupán akarás kérdése!!! De ti csak a kifogásokat keresitek meg ott ripácsoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!