Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már neketek olyan, hogy évekig nem tudtatok túllépni valakin?
Ez normális dolog?
Valahogy mindig összeakadok vele.
Nem, az már nem normális.
Ott valami probléma van az illetővel, nem azt mondom, hogy retardált vagy idióta, hanem kérje inkább szakember segítségét.
Habár sok esetben azt szoktam tapasztalni, hogy egy idő után ez már egy túlreagált hiszti,.
Nekem volt egy netes ismerkedésnél, annyira belezúgtam a lányba, hogy évekig járt a fejemben, de nem találkoztunk, mert nem akart.
Ma már nemigazán érdekel, ugyanakkor olyan mélyen azóta sem tudtam érezni senki iránt. De szerintem ez igy jó, nem kell senkit a szivedhez túl közel engedni. 30F
2# Nem tudod elengedni, ha senki nem üti meg azt a szintet.
Én évek óta ebben vagyok sajnos, senki a nyomába sem érhet amilyen a szerelmem. Csak sajnos nem kölcsönös.
2-es vagyok.
Tartom a véleményem, hogy de igenis el lehet engedni a szerelmedet és nem az a megoldás, hogy várni kell a következő emberre, aki feledteti veled. Egyedül kell letenned és elgyászolnod egy kapcsolat fájdalmát. Az egyedüllétet úgy értem, hogy a következő párkapcsolatodat nem elkezdve. Család, barátok részéről lelki támogatás, esetleg pszichológus segítsége nagyon is jó, sőt azt hiszem, hogy elengedhetetlen.
Tapasztalatból beszélek. Nemrég váltam el, átvert, megcsalt a férjem, akiben 100%-osan megbíztam és sosem gondoltam volna, hogy képes lesz ezt megtenni velem. Teljes összeomlás, depresszió-közeli állapotban voltam. Sokáig küzdöttem a kapcsolatért, de egy pont után beláttam, hogy semmi értelme, el kell engednem. Nem mondom, hogy könnyű volt, pár hónap lelki nyomorra fel kell készülni, de ha dolgozol rajta (nekem pszichológus is segített) akkor le lehet tenni.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!