Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik kb legalább egy évig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kb legalább egy évig szenvedtetek egy szakítás miatt, hogyan tudtatok túllépni rajta?

Figyelt kérdés
Már egy éve szakítottunk. Egyszerűen nem tudom elfelejteni a volt barátomat. Ha akarnám se tudnám, mert majdnem minden éjjel vele álmodok. Eljárok társaságba, eljárok sportolni, lefoglalom magam mindig valamivel. Ismerkedek férfiakkal, de egyik se fog meg igazán. Nem tudom, hogy mit csinálhatnék, hogy ne gondoljak rá, hogy végre elfelejtsem az exemet. Ötletek? :/

2015. ápr. 21. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha első komoly kapcsolat meg nagy volt a szerelem akkor igen, elhúzódhat a "felejtés", azért próbálj meg ismerkedni, nem kell, hogy igazán megfogjon, csak lásd, mások is vannak, hátha másokban más, jó tulajdonságokat is felfedezel, gondolom mindenkit az exed-hez mérsz.
2015. ápr. 21. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is voltam igy!nagyon nehéz volt!17 voltam mikor összejöttünk és 23 mikor szétmentünk!?sajna drogozni kezdett és a vége felé már bántott és vert!?ennek ellenére majd belehaltam a fájdalomba!kb más féle van egy kapcsolatom ami nagyon jo!nyiss a jo dolgok felé !25 /nő
2015. ápr. 21. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Az attól is függ, hogyan váltatok el egymástól. Voltam hasonló helyzetben, aztán egyszer csak "megvilágosodtam", gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra, aztán éltem tovább az életem, kifejezetten boldogan :) Ha még mindig ennyire kötődsz hozzá, annak az lehet az oka, hogy még nem varrtál el néhány szálat, ezeknek kéne utánajárni (vagy sokszor látod? emlékeztet rá valami napközben?). Aztán ha minden le van zárva, akkor magától "elmúlik" a dolog...
2015. ápr. 21. 23:28
 4/6 A kérdező kommentje:
volt már 1-2 kapcsolatom. ez volt a leghosszabb. Érdekes, hogy ebben a kapcsolatban szenvedtem a legtöbbet, és mégis ez volt nekem az 1. nagy szerelem..én szakítottam, mert már nem akartam tovább ezt a fájdalmat.. azt hittem, ha szakítok, akkor jobb lesz, de nem, sajnos nem jobb. nem tudom elfelejteni.
2015. ápr. 21. 23:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem elfelejteni kell, hanem megbékélni és lezárni a múltat. Elfelejteni sosem fogod, de ha fejben lezárod, és "nem nézel vissza", akkor igenis el lehet jutni arra a pontra amikor már csak emlékként van meg, de érzelmi hatást nem vált ki.
2015. ápr. 21. 23:32
 6/6 A kérdező kommentje:
a szakítás óta nem láttam őt egyszer se, facebookon se ismerős, csak hát éjjelente vele álmodok nagyon sokszor
2015. ápr. 21. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!