Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majd megbékél, vagy már nem kellek neki többé?
A barátnőmmel 3 hónapig voltunk eggyütt. Nagyon szerettük egymást, sírt is értem nem egyszer.(Már voltunk úgy együtt) Amúgy én voltam neki az első. Szóval eddig ő 2x szakított velem, mert voltak gondok, de kibékültünk. Most én szakítottam vele, mert felkaptam a vizet és féltékeny voltam ugyanis az egyik nap egész du a régi haverjánál volt. Azóta írtam neki smsbe(ugyanis fb-n letiltott) hogy megyek busszal hozzájuk, ha nem jön ki elém akkor ott fogok ülni estig . Tehát megpróbáltam békülni, mivel utólag hülyeség volt a szakítás. Azt válaszolta sms-be, hogy ha megyek busszal hozzájuk (vagyis várok rá a buszmegbe) akkor haza se jön a suliból (ugyanis úgy jár be városba, amúgy falusi) később írta azt is, hogy utál, hagyjam békén, értsem meg, hogy vége stb..
Végülis az utolsó sms-em ez volt neki: ''Na jó, békén hagylak, mert megkértél rá. ha vmikor mégis úgyérzed, hogy megpróbáljuk újra, akkor írj'' Erre nem válaszolt. Szóval így állunk. Szerintetek megbékél vagy ezt már baszhatom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!