Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy fickóval, akinek már rengeteg nője volt előttetek?
Figyelt kérdés
Saját bevallása szerint kb 802020. márc. 8. 07:43
21/29 anonim válasza:
#17 vannak. De nagyon kevesen, töredéke annak, akik mondják, hogy bizony ők ellenállnak. Az itt hozzászóló, ellenálló nők 90%-át simán megdugná egy casanova, ebben biztos vagyok. 10% lenne aki nem csak mondja, hogy ellenáll...
22/29 anonim válasza:
"Az itt hozzászóló, ellenálló nők 90%-át simán megdugná egy casanova,"
Elhiszem, hogy jó érzés abba a hitbe ringatni magadat, hogy másvalaki (egy hím társad) revansot vesz a nőkön, kvázi te kudarcaidért is, de attól még nem lesz igaz.
23/29 anonim válasza:
21es , akkor higgy amit akarsz, bizonygasd magadnak. Add a lovat a tobbi luzer ala is akik mindent a nőkre fognak, közbe meg a normalis nőknek nem egy ilyen mindenkitmegdugok idiota kell, de mindegy. De nem is egy önsajnálo nyomi. Nem mindenkit kene megdugni, hanem egy nőt normalisan. Azt meg had döntsem mar el ki kell nekem meg ki nem.koszi.
24/29 anonim válasza:
Fekete 3-as bmw, idétlen semmitmondó szöveg többnyire röhögés szinte mindenen. Na ez nem vonz.
25/29 anonim válasza:
Utolsó, dehogynem vonz az itteni okosok szerint. Titokban erre vagysz.🤣
26/29 anonim válasza:
19, 20: Nem mondtam hogy nincsenek kivételek. Ne kelljen már minden mondat végére odaírni, hogy tisztelet a kivételnek. Így egyszerűbb.
27/29 anonim válasza:
Azért vicces látni, hogy a sok különleges, "demiszexuális", egyedi, "ő aztán nem olyan, mint a többi" csaj mind ugyanazt mondja, nagyon "egyedien"...
Párkapcsolataik során az emberek kb. kétharmada élete során legalább egyszer félrelép. Ebben benne vannak a nők is, mucikáim! És szerintetek ez kétharmad kivel kettyint félre? A csendes, megbízható Bélával a könyvelésről, vagy a nagymenő, nagydumás Józsival, aki elhiteti velük, hogy még sosem érzett ilyen szenvedélyt, még soha egy nő sem volt rá ilyen hatással...?
28/29 anonim válasza:
#22 #23 nem én hitegetem magam, hanem ti magatokat, és egymást. Tudom, nagy trauma volt, hogy casanova mégsem változott meg értetek.
29/29 anonim válasza:
Ha tetszene, max egy menetre jó lenne,de komoly kapcsolatra nyilván nem kéne egy ilyen alak.De az igaz,hogy sok buta nő van,akik komolyan gondolják a hímribikkel,bár ezek általában húsz év körüli kislányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!