Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy fickóval, akinek már rengeteg nője volt előttetek?
Engem nem érdekel, ki hány nővel volt előttem. Nem ez alapján döntöm el, hogy megbízható-e. Ha szeret, tisztel és én is őt(na meg ha nem nemibeteg :D), akkor nem számít.
Én is sok pasival voltam egyébként 20-22 évesen. Ehhez képest most már azt is soknak érzem, ha valaki első randin hozzámér. Van, aki változik, komolyodik idővel és már csak kapcsolatra vágyik, pl én :) De van, aki 40 évesen is csak futó kalandokat tud fenntartani és úgymond “soha nem nő fel” :D Épp ezért nem lenne igazságos, ha valaki engem is az alapján ítélne meg, hogy hány pasival voltam, mert ez nem jelenti azt, hogy hűtlen lennék.
80??!! Ilyen van?? :D csak azért kérdem mert ha egy pasinak tíznél több nője volt, az már igencsak az elit kategória. Mi a titka??
F
Ha egy pasi helyes, könnyen összejön a 80.
#4: Az, hogy viszonylag jól néz ki, és bátrán oda mer menni a nőkhöz, így fel tudja szedni őket. De car az ágyban, és/Vagy egy lelki nyomorék, és amint ez kiderül, minden nő elhajtja a pichába.
Illetve tudok olyat is, aki a 80-ba beszámolja a fizetős prostikat is.
"De car az ágyban, és/Vagy egy lelki nyomorék, és amint ez kiderül, minden nő elhajtja a pichába."
Persze, vagy ő hagyja ott a pattanásos, molett Mucikát, aki utána azt hiszi, hogy neki ez a szint JÁR, hiszen ha egyszer megdugta a falu bikája, akkor ő biztosan atomjó nő. :D És így születnek meg az alfaözvegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!