Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párkapcsolatnál előny ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatnál előny ha a fiúnak s mercedese van?

Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 14:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Napi incel kérdés. :D
2020. márc. 6. 14:29
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Akinél kifejezetten előny, azzal nem érdemes összejönni.
2020. márc. 6. 14:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért, első randin nekem adja?
2020. márc. 6. 14:45
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne számomra előny vagy hátrány, hogy NEKI milyen autója van? Az én életemre milyen hatással lenne az, hogy másvalaki milyen márkájú tárgyat birtokol?

Úgyse ülök bele, teljesen irreleváns hogy Suzuki vagy Ferrari.

25n

2020. márc. 6. 14:52
 15/23 anonim ***** válasza:
3%
Igen, aki mást mond hazudik, nagyon sok nő van akinél plusz pont egy drága autó (ez olyan hogy nekem sem számít milyen ruha van a lányon, lehet szakadt, ócska is, de jobban mutat egy drágább, stílusosabban valószínűleg) és az S Merci a limuzinok etalonja... Ha viszont buta kis csitri kell, inkább valami sportosabb autót vegyél, attól függ ki a célközönség.
2020. márc. 6. 15:14
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Azert a marka szerinti altalanositas is eleg primitiv hozzaallas. Amugy nem elony, semmi extra. Viszont motorozok es hidd el megfordulnak a csajok.
2020. márc. 6. 15:16
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Az a Mercitől is függ. Ha egy 100 éves S osztályról van szó, ami a földön húzza a seggét az összeesett ABC felfüggesztés miatt, az nyilván nem túl előnyös, mégis úgy gizdulnak vele a brazilok, mintha a legújabb AMG-t vették volna meg.
2020. márc. 6. 15:16
 18/23 anonim ***** válasza:
32%
Az mindegy milyen autód van, az számít mekkora az értéke. Senki nem akar anyagi bizonytalanságban élni, ha van pénzed 10+ milliós autóra, akkor ez a veszély nincs. Tehát igen, előny, de más is kell hozzá.
2020. márc. 6. 15:18
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
18-as egy 5 millió ft-os Renaultval nehezebben fogsz csajozni 25 alatti korosztálynál, mint egy 2 milliós 3-as E46 BMW coupeval. Nem csodálom hogy lelettem pontozva, de én személyesen ismerem ezeket a lányokat, pusztán kocsival nem fogod őket felszedni, de agyonra elvannak ájulva ha valamennyire kinézel és van valami "menő" verdád is.
2020. márc. 6. 15:29
 20/23 anonim ***** válasza:
71%
Protip: ha nem olyan csajt akartok, aki csak a pénzekért van veletek, akkor ne a pénzetekkel próbáljátok felszedni a csajokat.
2020. márc. 6. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!