Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezted már úgy, hogy most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már úgy, hogy most nagyon szeretnél megölelni, egy bizonyos, valakit?

Figyelt kérdés

Szeretnék megölelni egy bizonos valakit (egy láynt), hogyan lenne érdemes próbálkoznom? Hogy tudhatnám kivitelezni ezt a dolgot, hogyha nagy távolság van köztünk ismeretségileg és érzelmieg.

Vagy oda álhatok elé azt mondani, hogy szia szeretnélek megölelni itt és most. Ezt elég cikinek érzem, így ilyen távolságból az ismeretlenségből.

Mit tegyek?

2020. márc. 6. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Épp ma reggeli hír, hogy már 4 igazolt koronavírusos van az országban, és te ölelgetni akarsz mást? :-D
2020. márc. 6. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Érezted már úgy, hogy most nagyon szeretnél megölelni, egy bizonyos, valakit?"

Én nem konkrétan egy személyt szeretnék. Úgy is megyek Pestre vasárnap nőnap alkalmából és akkor a csajokat jól meg fogom ölelgetni, mert hiányoznak. 🤗 (Anyumat+húgomat+kislányát, sajna nővéremet már nem tudom 😥)

:)

2020. márc. 6. 16:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

En eleg olelos pasi vagyok,Nem magam miatt de masok amikor megosztottak a gondjaikat mar par embert megoleltem :) tobb pasit mint csajt az is igaz, holott nem vagyok meleg...

Neha nem art egy oleles, sot!

En emg szoktam kerdezni hogy megoleljelek es mar nyujtom is a kezem :) van aki meghatral, van aki direkt beleall. Tudni kell helyen kezelni a szitut.

2020. márc. 6. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 1,5 éve nem láttam és most úgy megölelném.
2020. márc. 6. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!