Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment a vonat?

Figyelt kérdés

Erös vonzalom volt ( van ) köztünk , volt köztünk mindig egy ugratós stilus , szeretem az ilyen humoros pasikat , nem a káromra viccelt , de sokat ironizált ( copfhúzogatás jelképes , szóban) és kialakult köztünk egy humoros hangulat .

Sokszor bókolt is , és dicsérte a kinézetem , mások elött is , és biztató volt de következö percben már kissé tartózkodóbb , és arra gondoltam , hogy persze , mint nö nem kellek , csak szeret velem nevetni , meg a személyiségem .

Nem kell ezt túlgondolni

De szerettem vele lenni , mindig boldog voltam a társaságában , feldobott mindig , töltekeztem . Ez igy ment hosszú hónapokig

Végül szerelmetvallott . De nem hiszek neki. Mindih az az ugrik be, hogy ugrat és úgy érzem most már annyiszor könyveltem el, ez semmiség csak barátság, nehéz ebböl kilépni

Még mindig tetszik mint férfi, de sajnos nem tudom hinni, hogy kellek neki igazán

Mintha fal épült volna közénk

Ha tetszettem volna igazán, hogy tudott annyi alkalmat kihagyni, stb , hiába irkál, bizonygat, nem hiszek neki.

Nagyon sokszor mentem úgy haza, hogy keseregtem, hogy hát a jelek alapján nem tetszem neki . ( mondta , pl hogy szeretné ha smseznék neki gyakrabban , és ha rávettem magam , és küldtem neki , volt , hogy nem válaszolt mindegyikre, pedig ritkán irtam, arra gondoltam, hú, mégsem kellek . ) sajnos érzékeny vagyok

Nagyon tetszik mint férfi, mint ember, de bárhogy is mond mindent , úgy érzem túl késö , mert az önbizalmam leépült

2020. márc. 2. 23:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Hű de bazi bonyolult vagy. Annyit agyalsz itt azon, hogy ő vajon hogy érez, hogy a saját érzelmeidet félre tolod.

Mond csak, tini vagy még, hogy a szerelem előfeltétele az ismerkedésnek? Kezdjél el randizni vele és majd meglátod lesz-e ebből valami komolyabb.

2020. márc. 2. 23:24
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát számit, hogy mit érez

Mert ha csak épp tolerál vagy imád, nem mindegy

2020. márc. 2. 23:29
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarok szemét lenni, de ez elég tini kategória. Szerintem az a helyzet, hogy szegény srác próbálta adni a jeleket, de nem igazán érezte, hogy te viszonoznád, ezért sokszor próbált visszavenni, amit te észre is vettél. Később megunta, hogy állandóan falakba ütközik és kínjában szerelmet vallott, de te ahelyett, hogy átgondolnád, hogy viszonozni akarod-e és pár randival segítenél magadnak és neki a döntésben, inkább magadban eldöntöd, hogy igazából nem is akar tőled semmit. Hatalmas nagy önbizalomhiányod van, de itt az alkalom, hogy növekedjen, de nem kell annyit kombinálni, mint egy 16 éves tinilány.
2020. márc. 3. 01:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Mondom , hogy mikor léptem felé olyankor mintha ö lépett volna vissza , mintha viszolygott volna
2020. márc. 3. 05:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Azt hittem undorodik tölen
2020. márc. 3. 05:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg borzasztóan túlkombinálsz mindent és szedd már össze magad és menj el egyszerűen randizni vele. Tiszta hülye vagy már bocs,hogy ha ezt úszni hagyod.

31n

2020. márc. 3. 06:37
 7/14 A kérdező kommentje:
Mással tudott lovagias lenni . Nem hiszem , hogy kellek
2020. márc. 3. 06:59
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Hát bmeg azért vallott szerelmet, mert nem kellesz neki... Ezt a logikát!

Arra nem gondolsz, hogy ő így fejezte ki magát? Annak társaságában, aki nem jelent neki semmit könnyű összeszedett, lovagias lenni.

De köztetek egy közvetlenebb kapocs van, ami vicceskedésekből is állt.

De higyj amit akarsz. Szerintem ezzel a "Csipkerózsika" attitűddel baromira elrontod a helyzetet.

Ahelyett hogy elmennél randizni vele, hogy meglásd mi lesz.

2020. márc. 3. 07:14
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy valahányszor erről kérdést írsz ki, más részleteket teszel bele vagy hagysz ki.

Szóval, aki nem tudná, a pasi 50 éves, élettársa van, aki egy ideig flörtölt a kérdezővel, aki negyvenes nő. A kérdező nem állt kötélnek gyorsan, ezért a pasi a másik kollégát, egy 28 éves csajjal kikezdett, ekkor mellőzte a kérdezőt. Mostanában kezd a pasi közeledni a kérdezőhöz, de ő már nem hiszi el, hogy valóban csak ő tetszik neki, csak ő kell neki.

Szerintem hagyd a pcsába ezt az embert, komolytalan. Van egy fix kapcsolata, amiből nem lép ki, szerinted másoktól vagy tőled mit akarhat a szexen kívül?! Semmit. Keress mást, ennél sokkal jobbat is találsz, olyat, aki egyértelműen ki tudja fejezni ha tetszel neki és lépéseket is tesz, mert veled akar lenni, nem utolsósorban független.

2020. márc. 3. 07:33
 10/14 A kérdező kommentje:
Tudom jót akartok , de haragszom raá
2020. márc. 3. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!