Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez a vonat már elment?

Ez a vonat már elment?

Figyelt kérdés

Néhány évvel ezelőtt volt egy kisebb baráti társaságunk.

Félénk voltam és visszahúzódó, ez a társaság tanított meg bulizni, élvezni az életet. Nem egy adott szubkultúra képviselői voltunk, mert volt köztünk mindenféle szerzet, a visszafodott, elegáns arctól kezdve az emón keresztül a "nemzetirockerig".

Néhány éve azonban elkövettem egy nagy hibát. Az egyik "bandataggal" nézeteltérésünk volt (kissé illuminált állapotban, eléggé nyersen adtam a tudtára, hogy nem tetszik, hogy kb. a csicskáinak nézi a többieket, állandóan ugráltatja őket, de barátilag le se tojik minket), erre az egész kompánia megőrült. A renitens megkavarta a sz@rt, és az egész csapat ellenem fordult. Csak az egyikkel tudtam újra felvenni a kapcsolatot, de ő is eléggé lekezelő, flegma stílusban válaszolgatott. Annyit sikerült kiszednem belőle, hogy a többiek utálnak, és soha nem fognak megbocsátani.

Van még esély rá, hogy egyszer észhez térnek, vagy hagyjam a fenébe, mondjak le azokról, akiknek kamaszkorom legszebb emlékeit köszönhetem?

2018. jan. 27. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
27%
"A vonat nem vár. Elindult már. Ha a szerelem beindul, nincs kiszállás."
2018. jan. 27. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem rontottál el semmit

Megmondtad a magadét a tag nyilván zokon vette és mivel ő volt a jampibb a társaságban ezért kifúrt

Mi ebből a tanulság ??

Mindig mondd meg azt amit gondolsz, ha az az ára hogy az egész csapat kiközösít akkor te nem akarsz ebbe a csapatba tartozni és kész

A hibát most követed el utólag

Siránkozol és visszafelé mennél pedig arra nincs út

Előre fele kell menni, ha kell menjél egyedül bulizni és csapódj hozzá más társasághoz de elég egyetlen ember is

Bebaszva nagyon egyszerű mert mindenki oldottabb, csak arra felé lötyögsz aztán ha valaki szimpatikus akkor: gyere má pajtás meghívlak egy piára látom nagyon jó a buli

És már kész is a haverság

Ha egyedül mész bulizni érdemes már az odafelé vezető úton bepiálni és akkor ha megérkezel már jöhet is a rajt-cél győzelem

2018. jan. 28. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!