Tényleg elment a vonat?
dr.Egely György mérnök előadása : http://www.youtube.com/watch?v=E1zOkl7bRFw
Szerinted valóban ténleg elment a vonat?
Ha Egelyről van szó, akkor gyanús, hogy az valójában nem is vonat, és nem is megy.
Apropó, Egely mióta tartozik a tudomány tárgykörébe? Az ezoteriás maszlag sokkal találóbb megnevezés arra, amit Egely művel.
"Tényleg elment a vonat?"
El... Egelynek, már nincs visszaút... teljesen beszippantotta a elmebaj.
Eddig nem ismertem dr. Egely Györgyöt, sem munkásságát. Vettem magamnak a fáradságot, és megnéztem a belinkelt videót. Ez a videó az első, amelyen őt beszélni láttam, és most találkoztam először az ő gondolataival! Nikola Tesláról és a korlátlan mennyiségben rendelkezésre álló energiáról (amelynek teljesen ingyenesnek kell lennie), már hallottam.
Az a tény azonban, hogy frekvenciamódosítással minőségében meg tudja változtatni az anyagot, ledöbbentett!
Ha elindulunk a hidrogéntől "felfelé", rendszámonként, akkor azt láthatjuk, hogy minden egyes elem eggyel több elektronnal rendelkezik, mint az előző. Ha puszta rezonanciával a 6 elektronnal rendlkező szénből 26 elektronos vas "teremthető", akkor ő is darázsfészekbe nyúlt.
"Az a tény azonban, hogy frekvenciamódosítással minőségében meg tudja változtatni az anyagot, ledöbbentett! "
Látom, te is szépen bekajáltad Egely baromságait. :D Az írásodból (szénből vas) gyanítom, hogy azt a mikrosütős marhaságot linkelték, amelyikben grafitbélből készít mikrosütővel vasat. Az egész úgy baromság ahogy van. Sosem alakított át Egely egyetlen szénatomot sem vasatommá, se a mikrosütőjével, se más ketyeréjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!