Tényleg elment a vonat?
dr.Egely György mérnök előadása : http://www.youtube.com/watch?v=E1zOkl7bRFw
Szerinted valóban ténleg elment a vonat?
Valahol olvastam, hogy a nagy bumm után hogyan jött létre hőből az anyag, a hidrogén.
A gravitáció megjelenésével beindul egy tömörödés, ami új nehezebb anyagok megjelenésével jár, ami nagyobb gravitációt és nagyon nagy nyomást, ezzel együtt nagyon nagy hőt eredményez.
A nagy hőből jön megint a nagy bumm és nagyjából kezdődik minden elölről.
Ebbe a folyamatba hol lehet belenyúlni, hogy kevesebb energiából több legyen? Talán a nagy bumm előtt, de az meg kinek hiányzik???
"Vajon idő közben miért lett privát a kérdésben idézett videó? Nehogy az olajlobbi rátaláljon? :)"
Kiváló észrevétel ! Nem mondom, hogy pont az olajlobbi keze lehet a dologban, de rátaláltam egy másik linken. Ezt nézd csak : https://www.youtube.com/watch?v=qYF84ERK8m4
"Azt mondjátok, nem létezik alternatív motor? Már a '60-as években létezett motor amit hidrogéngáz hajtott!"
És ezt olyan nagy titokban kell tartani az olajlobby miatt, hogy a világ egyik legnagyobb autógyártója a saját honlapján ismerteti azt, hogy ő bizony gyárt ilyen autókat.
www.toyota.hu/world-of-toyota/articles-news-events/2014/new-toyota-mirai.json
Egelyről sokféle vélemény lehet, egy egészen apró részlettel én is hozzájárulnék a folklórhoz. :)
Egyszer - 6 éve - egy interjúban elhangzott Egely egyik ötleteként a közvilágítás energiaigényének csökkentése a feszültség csökkentésével. Volt egy zsák hozzászólás a riport különböző részleteihez, és kb 20 úgy foglalt állást, hogy ez egy égbekiáltó baromság. Miközben akkor már kb 8 éve működtek ilyen rendszerek különböző városokban kis hazánkban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!