Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg az egyensúlyt az ideálom és az elérhető nők között? (Még nem volt senkim)
Figyelt kérdés
Remélem érthető amit kérdezni szeretnék2020. márc. 1. 12:05
11/13 anonim válasza:
Ha "elérhető" nőként definiálod azokat akiktől kapcsolatot remélsz azzal megalázod őket. És azzal is ha olyannal kezdesz kapcsolatot akihez nem tudsz vonzódni. A "csak legyen már valaki2 elvvel boldogtalanná teszed magadat is és a lányt is.
12/13 anonim válasza:
Sehogy. Ez úgy sem döntés kérdése. Az ideáljaid se tudnák betölteni az űrt, ha még mást szeretsz. Majd egyszer újra szerelmes leszel és talán kölcsönös lesz. Nem olyan sokszor van ez az ember életében. Nincs sok értelme megalkudni, mert abból csak még nagyobb szenvedés lesz. Nem elég, ha a másik rendes, jóravaló, eszményi anyajelölt, de közben nem szereted igazán. Én már kétszer belesétáltam ebbe a csapdába és borzalmas szenvedés az egész, mert a szerelmi bánat mellett a lelkiismeret is bánt, amiért nem tudom szeretni azt, aki a tenyerén hordoz és még az ő szemrehányásaival is meg kell birkóznom, amiért érzi rajtam, hogy nem vagyok szerelmes.
13/13 anonim válasza:
Szerintem ha 27 evesen nincs meg tapasztalatod akkor kezdj el randizni. Ha egy lany tetszik kulsore es belsore is valamennyire, akkor adj neki tobb eselyt. Lehet nagyon eltavolodtal mar kepzeletben a realitastol es a tokeleteset hajkuraszod. De ha sokadik randi utan sem fog meg, akkor hagyni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!