Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit mond el az én szerelmemröl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mond el az én szerelmemröl ez a történet?

Figyelt kérdés

Belezúgtam annak rendje és módja szerint a férfibe , és izzott a levegö, ö is nyálazott , sokáig , gondoltam a férfi majd lépni fog , ne heréljuk ki , erre lépett felé egy csaj , konkrétan felajánlotta magát , amire a drága nem mondott nemet , és még csak nem is kérhetem számon

Az érdeklödése irántam is fennmaradt

Ezek szerint férfiként nem mond nemet a kinálkozó alkalmakra,

De ez mit mond el a ”kapcsolatunkról ”, hogy igazán nem is tetszettem neki, vagy neki mindegy volt kivel megy el ( amit nem hiszek ) ,

2020. febr. 25. 08:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Hogy jó eséllyel nem is tudott róla, hogy rá vársz és jeleket sugárzol.
2020. febr. 25. 08:22
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Te, valami álomvilágban élsz. Az a nő, akinek kell egy férfi, tesz érte. Várakozás, álmodozás, reménykedés eredménye ez szokott lenni, jön egy rámenősebb másik nő és viszi az áhított férfit.
2020. febr. 25. 08:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudtam , hogy új divat szerint én kell udvaroljak ...nem elég a mosoly , szemezés, bókok a férfinek
2020. febr. 25. 08:58
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Várd csak nyugodtan habos-babos ruhában és koronában, tétlenül a herceget, de az fogja elvinni, aki lép.

Nyilván nem kell a lába elé borulni és egy talicska rózsával elhalmozni, de egy "nincs kedved meginni velem egy kávét?" hatásos lett volna.

2020. febr. 25. 09:20
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Én is a másik csajt választottam volna jobb ma egy veréb mint , holnap egy túzok elven te nem voltál biztos
2020. febr. 25. 09:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudtam , hogy új divat szerint én kell udvaroljak ..."

Tévedsz, ebbe semmi új divat nincs. Én 70-es években voltam fiatal és akkor is tettek a nők azért a férfiért aki tényleg kellett nekik. Nem várták, hogy majdcsak lép az az áhított férfi.

2020. febr. 25. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Akkor várj a tornyodban Csipkerózsika, azt ne csodálkozz, ha valaki elviszi a herceget, mert vér is van a pucájában.

31n

2020. febr. 25. 10:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Ilyet csak az incelek irnak , remélve hogy a világ megváltozik és a nök majd kopognak az ajtón , nem kell fel se állni a kompjuter mellöl
2020. febr. 25. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A másik nő mit csinált? Mivel többet, mint te?
2020. febr. 25. 13:29
 10/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, 31n, én se kérettem magam sose. Nem is tettem szét a lábaim sok embernek, de ha valaki tetszett akkor nem pirulva passzívan vártam a nagy csodát. Elhívtam kávéra, dumáltam aktívan vele, amikor csak tudtam.

De hajrá, akkor higyj amit akarsz, 10 ember tapasztalata biztos hülyeség.

2020. febr. 25. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!