Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen megérteni ezt a nőt? (Nem mindennapi történet? )
Legalábbis számomra nem...
A történetem a következő. Egy éve ismerek egy lányt. Együtt dolgozunk. Nagyon jól elvoltunk vele ezidő alatt és majdnem az elejétől kezdve belezúgtam mondhatom. Kölcsönösnek éreztem ezt de nem akartam belemenni különféle dolgokba mert akkor még a régi párjával volt. Mint utólag kiderült nagyon pocsék volt már minden. Aztán eljött amire vártam. Szétmentek. Nekem hirtelen inamba szállt a bátorság és nem kezdeményeztem. Aztán kb 2 hét telt el és lett egy új párja. Jött hozzánk egy új lány és én annyira jóban lettem ezzel az újjal hogy már lógott a levegőben hogy összejövünk. Érdekes módon vele mertem kavarászni. Nem.paráztam....
Ettől ez a régi csaj nagyon bedühödött és gyűlölt mindkettőnket. De aztán egyszercsak elkezdett "nyomulni". Folyton arra játszott hogy kikezdjek vele. Én nem tettem ekkor sem semmit mert nem.értettem hogy ha egyszer van egy új párja és szerelmes is akkor miért van rám szüksége.? Sokáig próbálkozott. Aztán kicsit alább hagyott. Egy közös ismerőstől megtudtam hogy nagyon akarna engem. Ez nagyon jó hír is lett volna ha nem lenne most 10 hetes terhes a mostani párjától... Jelenleg ott tart a dolog hogy megint próbál közel férkőzni hozzám, fogdosgat itt-ott és folyton kémkedik utánam amikor más lánnyokkal csinálok valami programot. Folyton lesekedik utánam, utánunk és nagyon lekezelően és utálatosan bánik azokkal a lányokkal akik közel kerülnek hozzám. Teljesen értetlenül állok mindezek előtt...
Terhes. Kismama. Van párja. Hamarosan családja lesz és mégis egyfolytában engem próbál megszerezni. Mi játszódik le egy ilyen nőben?
Minek akkor a gyerek? Miért akar szülni ha ennyire én érdeklem?
Segítsetek megérteni hogy mi folyik itt.
Amit a 2. Ír.
Én itt ámbrándultam volna ki belőle... te hogy állsz ezek után hozzá?
Mostmár láthatjuk miért...
Nekem van egy vállakozásom, fevettem egy lányt aki kb 20 évesen szült, nem az apával nevelte stb.
Baromi nagyot buktam, elcseszte a melót, eltűnt és én szívtam miatta...
Szerintem ha csak nem vagy tanító alkat, jobb ha elengeded ezt a csajt, mert csak a bajt hozza rád... mondom én. Persze pálfordulási esélye mindenkinek megvan... de ez a kapálózás nem a józan belátásból táplálkozik....
#7 igen. Ez szokott lenni az ilyesmi vége... Mindig egyedül vagy esetleg más neveli a gyerekét az ilyennek... És persze mindig minden borul ilyenkor...
Remélem azért sikerült az üzletet valahogy helyrekalapálni a lány hibája ellenére
Mégis mit szeretsz benne? Őszintén.
Gondolom jól néz ki, mert amúgy egy nagyon nagy sggfejnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!