Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Legdurvább exes történet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Legdurvább exes történet?

Figyelt kérdés
Az én mostani pasimnak a volt csaja megjelent a pasimnál szó nélkül,úgy,hogy már 4 éve szakítottak. Kíváncsi vagyok Nektek milyen történeteitek vannak.

2019. júl. 12. 18:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Talán mikor 2 és fél év együttjárás és együttélés után előkerült az exe, hogy 11 hónapja együtt vannak újra és csak azért nem viszi oda a pasi, mert én ott vagyok és nincs szíve kirakni, mivel nincs pénzem.

Az igazság az volt, hogy én főiskola mellett dolgoztam, eltartottam őt, mert felmondott a munkahelyén. Az exének az én pénzemen vett virágot, ajándékot, Nike cipőt és tankolta a kocsit, mikor elment hozzá.

2019. júl. 12. 18:35
 2/16 anonim ***** válasza:
36%
1# es az szép. Nekem nincs exem es nem is kell :D
2019. júl. 12. 18:57
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

Amikor összejöttünk akkpr szàllt rà az exe "joakaro"modon leakarta beszelni rolam a baràtom.

En csak annyit szolaltam meg egyszer mikor hazavitt a baratom hogy most jön az a resz hogy engem kiteszel aztàn meg ketten kibeszéltek engem es rajtam csàmcsogtok? A baràtom erre nem valaszolt csak sokatmondo csend vette köröl, es egesz jol leepitette a csajt a magànéletéröl. Onnanstol két közös beszelgetesük nem volt (tudom es nem hitböl irtam ezt)nah ez volt a happy endes sztory

A màsik, egyik sracot(legyen x),nagyon zavarta hogy màssal jàrok masba vagyok szerelmes. Igy elkezdett a baratommal spanolni aztan szepen lassan adagolva a baratom szemében engem lejaratni, mig végül olyan csavart csinalt hogy a baràtom unokatesojanak mondott olyat hogy amugy en vele kavarok, az unokateso ezt szépen elöadta a baràtomnak, es arra mentem haza hozzà hogy minden cuccomat kitette az ajto elé hogy vege. Azt sem tudtam mi van. Szépen vegigmentem mindenféle "gyàszszakaszon", siras, rémalmok, iskolakerülés, szökés a semmibe, a sokkot nagynehezen tuleltem, erre kerek 3 honap mulva mesélte el az egesz sztorit az akkor mar exbaratom tesojanak a bnöje. Hogy amugy x inditott el egy jo kis kamupartyt hogy szêtmenjünk es megkapjon.

Akkor nagyon agyaltam azon hogy olyan esetben ha àrtatlanul dobnak ki, mélto e az ex egyaltalan arra hogy ezek utan szoba alljak vele, (mivel ugy is megfogja ö is tudni hogy kamu volt az egesz aztan majd jön a (bocsànatokert), raadasul olyan miatt bünhöttem amit el sem követtem.

Igy ezek utan, lehet nem helyes, ki tudja, nem vagyok isten aki igazsagos, de bosszubol be is vàllaltam x-et mindezek utan.hamàr ez miatt dobtak ki. Akkor hàt legyen. Meg is erdemli akkor az ex. Meg is kapja.

2019. júl. 12. 19:18
 4/16 anonim ***** válasza:
66%

Jah es amugy ugy jött bocsànatokert, hogy ugy gondolja az ö hibàja hogy megcsaltam, mert nem figyelt ràm eléggé.

Ez most mindegy hogy szakitas elött vagy utan voltam massal a lenyegen nem vàltoztat. Kibékültünk ugyan, de semmi nem lett a régi. Aztàn lecsengett.

Aztàn az elet fintora. Erdekes. De halàlosan beleszeretett vkibe azt hitte ö a nagy ö, a csaj meg lazan kidobta ahogy végzett a sulival.

Akkor az ex azt mondta nekem tudja màr min mehettem keresztül. Es bocsàssak meg. Szépen elvàltunk mint lelki tarsak is ezek utan màr.

2019. júl. 12. 19:42
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

A sors fintora inkább az, hogy aki a szenvedésed okozta, annak adtad meg azt, amit akart... fura nekem. Vele jól megvagytok?

32/f

2019. júl. 12. 19:51
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Az egyik exem exével olyan jóban lettünk, hogy ő volt az esküvői tanúm. A sráccal meg egyikőnk sem áll mar szóba.
2019. júl. 12. 19:58
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

5. Nem johiszemü akarasrol van szo.

Az exem soha nem akarta volna h megcsaljam. De ha ö erre hivatkozva szakitott is kidobott azaz azt akarta hallani hogy megcsalom, es ezert engem "kinpadra"itélt, akkor tàdààm, tessek. Megkapja.

2019. júl. 12. 20:28
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Egyszer lefagyott a Windows.exe, na az durva volt!
2019. júl. 12. 21:30
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Vannak ittt is aljas kárörvendő nők
2019. júl. 12. 21:32
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Sokáig hazudozott nekem, hogy neki csak én kellek, nincs más, nem is érdekli senki más stb. Aztán érdekes módon, mégis csak akadt a hátam mögött B, C terv is. Az utcán nem vállalt fel, a kezemet se fogta meg, inkább került két utcàt ha arra volt valami ismerőse, így utólag tudom már milyen nagyon hülye voltam én is. Mondjuk csúnya nem vagyok, szóval nem értettem. Gondolom a B, C terv előtt nem akart lebukni. Amikor végül lebukott, még neki állt feljebb és én voltam a hazug k..rva stb. Nem egy nagyon extra sztori, de azért így néhàny évvel később is az jut eszembe, mekkora nagy bőr volt a pofájám. Egy igazi vesztes, mert végül egyedül maradt. Utánam, meg a többi kis "játékszere" után jött valami nagy szerelme, de őt meg az hagyta el. Majd belehalt a lelkem.. :D mikor nagyon maga alatt volt, még egyszer utoljàra bepróbálkozott nàlam a sz@r szövegeivel.. mondanom sem kell, hova küldtem.
2019. júl. 12. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!