Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Legdurvább exes történet?
Talán mikor 2 és fél év együttjárás és együttélés után előkerült az exe, hogy 11 hónapja együtt vannak újra és csak azért nem viszi oda a pasi, mert én ott vagyok és nincs szíve kirakni, mivel nincs pénzem.
Az igazság az volt, hogy én főiskola mellett dolgoztam, eltartottam őt, mert felmondott a munkahelyén. Az exének az én pénzemen vett virágot, ajándékot, Nike cipőt és tankolta a kocsit, mikor elment hozzá.
Amikor összejöttünk akkpr szàllt rà az exe "joakaro"modon leakarta beszelni rolam a baràtom.
En csak annyit szolaltam meg egyszer mikor hazavitt a baratom hogy most jön az a resz hogy engem kiteszel aztàn meg ketten kibeszéltek engem es rajtam csàmcsogtok? A baràtom erre nem valaszolt csak sokatmondo csend vette köröl, es egesz jol leepitette a csajt a magànéletéröl. Onnanstol két közös beszelgetesük nem volt (tudom es nem hitböl irtam ezt)nah ez volt a happy endes sztory
A màsik, egyik sracot(legyen x),nagyon zavarta hogy màssal jàrok masba vagyok szerelmes. Igy elkezdett a baratommal spanolni aztan szepen lassan adagolva a baratom szemében engem lejaratni, mig végül olyan csavart csinalt hogy a baràtom unokatesojanak mondott olyat hogy amugy en vele kavarok, az unokateso ezt szépen elöadta a baràtomnak, es arra mentem haza hozzà hogy minden cuccomat kitette az ajto elé hogy vege. Azt sem tudtam mi van. Szépen vegigmentem mindenféle "gyàszszakaszon", siras, rémalmok, iskolakerülés, szökés a semmibe, a sokkot nagynehezen tuleltem, erre kerek 3 honap mulva mesélte el az egesz sztorit az akkor mar exbaratom tesojanak a bnöje. Hogy amugy x inditott el egy jo kis kamupartyt hogy szêtmenjünk es megkapjon.
Akkor nagyon agyaltam azon hogy olyan esetben ha àrtatlanul dobnak ki, mélto e az ex egyaltalan arra hogy ezek utan szoba alljak vele, (mivel ugy is megfogja ö is tudni hogy kamu volt az egesz aztan majd jön a (bocsànatokert), raadasul olyan miatt bünhöttem amit el sem követtem.
Igy ezek utan, lehet nem helyes, ki tudja, nem vagyok isten aki igazsagos, de bosszubol be is vàllaltam x-et mindezek utan.hamàr ez miatt dobtak ki. Akkor hàt legyen. Meg is erdemli akkor az ex. Meg is kapja.
Jah es amugy ugy jött bocsànatokert, hogy ugy gondolja az ö hibàja hogy megcsaltam, mert nem figyelt ràm eléggé.
Ez most mindegy hogy szakitas elött vagy utan voltam massal a lenyegen nem vàltoztat. Kibékültünk ugyan, de semmi nem lett a régi. Aztàn lecsengett.
Aztàn az elet fintora. Erdekes. De halàlosan beleszeretett vkibe azt hitte ö a nagy ö, a csaj meg lazan kidobta ahogy végzett a sulival.
Akkor az ex azt mondta nekem tudja màr min mehettem keresztül. Es bocsàssak meg. Szépen elvàltunk mint lelki tarsak is ezek utan màr.
A sors fintora inkább az, hogy aki a szenvedésed okozta, annak adtad meg azt, amit akart... fura nekem. Vele jól megvagytok?
32/f
5. Nem johiszemü akarasrol van szo.
Az exem soha nem akarta volna h megcsaljam. De ha ö erre hivatkozva szakitott is kidobott azaz azt akarta hallani hogy megcsalom, es ezert engem "kinpadra"itélt, akkor tàdààm, tessek. Megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!