Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Legdurvább exes történet?
Együtt laktunk, de én máshova jártam egyetemre, így heti 3 napot a koliban aludtam. Épp ott voltam, amikor küldtek nekem egy videót róla, ahogy egy másik csajjal enyeleg egy cukrászdában. Felhívtam, kiabáltunk, még csak nem is tagadta. Előadta, hogy nem bír ki 2 éjszakát szëksz nélkül, mert ő férfi, és igényei vannak.
Mire hazamentem, lecseréltette a zárakat, semmilyen cucconat nem akarta visszaadni. Végül apa segített, össze is verekedtek. Két bőröndnyi ruhát tudtunk elhozni és néhány konyhai eszközt, amit én vettem.
Extra pont: a csajt többször láttam már az otthagyott ruháimban, ékszerekben, még a verseny görkorimat is használja. :(
" Végül apa segített, össze is verekedtek"
Ki nyert? :D
Nyilván apa. Ezért tudtuk elhozni a cuccaim nagyját.
Mint írtam is, tök átlagos pasi, semmi fizikuma, csak agresszív lett. Apa azért jó formában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!