Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Legdurvább exes történet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Legdurvább exes történet?

Figyelt kérdés
Az én mostani pasimnak a volt csaja megjelent a pasimnál szó nélkül,úgy,hogy már 4 éve szakítottak. Kíváncsi vagyok Nektek milyen történeteitek vannak.

2019. júl. 12. 18:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9# Nem azert tettem fel a kerdest,hogy mas karan orvendjek. Ezen nincs semmi orvendeni valo. Inkabb szomoru,h milyen emberek vannak. Mindenki magabol indul ki,hogy minek tud aljasan karorvendeni.
2019. júl. 13. 08:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Együtt laktunk, de én máshova jártam egyetemre, így heti 3 napot a koliban aludtam. Épp ott voltam, amikor küldtek nekem egy videót róla, ahogy egy másik csajjal enyeleg egy cukrászdában. Felhívtam, kiabáltunk, még csak nem is tagadta. Előadta, hogy nem bír ki 2 éjszakát szëksz nélkül, mert ő férfi, és igényei vannak.

Mire hazamentem, lecseréltette a zárakat, semmilyen cucconat nem akarta visszaadni. Végül apa segített, össze is verekedtek. Két bőröndnyi ruhát tudtunk elhozni és néhány konyhai eszközt, amit én vettem.

Extra pont: a csajt többször láttam már az otthagyott ruháimban, ékszerekben, még a verseny görkorimat is használja. :(

2019. júl. 13. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tűnt macsónak. Teljesen átlagos pasi volt. A szakításig soha, még csak káromkodni se hallottam. Semmi jele nem volt, hogy így fog viselkedni. :/
2019. júl. 13. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:

" Végül apa segített, össze is verekedtek"

Ki nyert? :D

2019. júl. 13. 17:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Nyilván apa. Ezért tudtuk elhozni a cuccaim nagyját.

Mint írtam is, tök átlagos pasi, semmi fizikuma, csak agresszív lett. Apa azért jó formában van.

2019. júl. 13. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Hetek óta szórakozott velem egy férfi, odáig jutottam, hogy már nem tudtam eldönteni, hogy amit írok neki az jó vagy rossz, olyan hektikus volt részéről a kommunikáció. Ez pár hét alatt teljesen lemerített, kikészített. Majd egy ismerősének leírtam az érzéseimet, mert úgy tudtam, hogy ő letiltotta őt, kíváncsi voltam, hogy ő hogyan dolgozta fel ezt a fajta hektikus kapcsolattartást, miért tiltotta le. Azért írtam az ismerősének, mert azt mondta a férfi, hogy letiltotta őt a nő már 1 éve, ezért abban a hitben voltam, hogy már nem ismerősök. A nő bekamuzott rólam egy csomó dolgot, magát egy bántalmazott, áldozati szerepbe helyezve, és még megkért a nő, hogy adjam át a férfinak, hogy a férfi tisztázhatja vele a dolgokat, engedélyt adott neki. Elküldtem a képernyőképeket a pár perces beszélgetésből, még nem tudom, hogy látja-e, hogy a nő miket hazudozott rólam pl. olyat, hogy én azért írtam neki, hogy megmondjam neki, hogy örülnék, ha megverné őt valaki, pedig a szövegkörnyezetből nem ez olvasható ki.
2024. febr. 13. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!