Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem túl korai? Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl korai? Volt már nektek hasonló történet?

Figyelt kérdés
Sziasztok olyan problemam lenne hogy egy éve ért véget egy hosszabb 3 éves kapcsolatom , mivel nem volt már szerelem emiatt hamar túl tettem magam rajta es egy másik kapcsolatba belefutottam amibe nagyon boldogtalan voltam (nem igazán passzoltunk szemelyisegileg) ennek a kapcsolatnak egy hete lett vége ami eléggé megviselt napokig csak bogtem és a hibat kerestem magamban de tudtam hogy a srác csak mondvacsinált indokok miatt dobott ki . Mint ahogy nálam lenni szokott megint ahogy szingli lettem jött egy srác akit elutasítottam, mondván nem érzem magam kész kapcsolatra és nem akarok bele ugrani semmibe de a srác elég kitartó és 300kmert utazott csak hogy lásson és nem nyomul tényleg csak ismerkedni akar mivel ő sem szeretne ha úgy mennek bele valamibe hogy nem tiszták az érzéseim. Nagyon kedves srác és kedvelem is de viszont valamilyen teren el akarom utasítani mivel nem érzem helyen valónak hog egy hét után én már mással ismerkedem.. nektek volt ilyen már ?? Hogy szakítás után hiába nem akartatok de az élet úgy hozta hogy valaki betoppant aki közel került hozzatok ?
2018. máj. 6. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolkozz mar el egy kicsit, 1 evig vagy olyannal akivel nem paszoltok es boldogtalan voltal , de olyannal nem josz osze akit kedvelsz es osszepaszoltok? tiszta hulye vagy , tipikus no aki aztan a gyakorin rinyal hogy nincs rendes csavo a vilagon
2018. máj. 6. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy mikor helyénvaló és mikor nem, ha szingli vagy.

Csak ezért nagy hiba lenne megszakítani az ismerkedést és elszalasztani a lehetőséget, ha tényleg bejöttök egymásnak.

2018. máj. 6. 12:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem csak azt nem szeretném, hogy helytelen döntést hozzak . Elég nagy csalódás volt nekem ez az egy éves kapcsolat és meg érzem hogy sokszor van hogy meg az exemre gondolok (nem mint hiány inkább düh , hogy így vetett véget az egésznek és ahogy megalázott ) és nem akarom hogy az új srác aki megtesz értem mindent ne tudjam 100% önmagam adni .. és arra lettem volna kiváncsi a kérdésből, mivel sokan szakítás után akármennyire rossz volt szoktak mondani hogy kell egy kis enido míg minden tisztazodik .. ennyi nem rinyalaskepp írtam kedves első hozzaszolo hanem kiváncsi voltam volt e valaki ilyen helyzetben és hasonló bizonytalansagot érzett e magában
2018. máj. 6. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
A döntés helyessége többnyire a meghozatala után dől el. Szerintem egy próbát megér. Ki nem zárja, hogy közben elemezd magad, csak szánd rá az időt tényleg. Mennyi idősek vagytok ?
2018. máj. 6. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Én 24 és a fiú 30 . Köszönöm a valaszokat
2018. máj. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!