Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti megismerkedés után mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

Ti megismerkedés után mennyi idővel feküdtetek le?

Figyelt kérdés
Én várnék, alig ismerek valakit, de egyszerűen erőszakosan nyomul. Nekem fontos, hogy tudjam mit várhatok a másiktól a későbbiekben és, hogy ne csak szexről szóljon a kapcsolat. Legyen tartalma, legyenek közös dolgaink, stb, ne azt érezzem, hogy csak a testem kell.

2020. febr. 22. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi számít megismerkedésnek.

Kb 2 hétig chateltünk, aztán az első találkozón megujjaztam, majd egy hét múlva sikerült újra találkoznunk, amikor eljött hozzám, és akkor voltunk együtt 2 napot. Este megtörtént az első szex.

Hamarabb is szexelhettünk volna, ha lehetőség adódik találkozni.

2020. febr. 22. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Egy héttel a megismerkedésünk után, talán másodszor vagy harmadszor találkoztunk akkor. Ma már a férjem, nem ezen múlik, hogy komolyat akar-e vagy sem, volt olyan tapasztalatom, hogy egy srác hónapokig csapta a szelet, nagyon komolynak tűnt, rendesen udvarolt és lenyűgözött, aztán amint lefeküdtem vele, rejtélyes módon megváltozott a telefonszáma és képtelenség volt elérni bármilyen csatornánk.

Viszont jól mondja az egyik válaszoló, ha nem tartja tiszteletben a te érzéseid, azt, hogy te ezzel még várnál, akkor ez már önmagában elég sokatmondó. Aki az ismeretségetek bármelyik szakaszában erőszakosan nyomul, az nem jöhet szóba semmilyen formában sem párként. Én mondhatni könnyű nőcske vagyok, a férjem előtt is voltak kalandjaim és hosszabb-rövidebb kapcsolataim, a legtöbbjükkel az eső 1-3 találkozókon már lefeküdtem, de aki erőszakosan nyomult, nagyon erre helyezte ki az egész "kapcsolatot", az nagyon rövid időn belül a levesben végezte. Ha csak azt érzed, hogy a tested kell, tök mindegy, mióta ismeritek egymást, akkor az valószínűleg így is van.

2020. febr. 22. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Ha ennyire nyomul akkor soha.

Leven mert nem tartja tiszteletben az igenyemet h meg akarom ismerni es jelenleg meg nem vagyok szexre vele.

Amugy nalam valtozo, volt mar masodik randin, volt h 3-4 honap volt.

2020. febr. 22. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem erti meg a te igenyeidet, akkor soha. Nekunk 2 honap volt.
2020. febr. 22. 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
7 hónap. harmincasok voltunk.
2020. febr. 22. 19:38
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
7 hónap kapcsolat után. L
2020. febr. 22. 21:27
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Felnőtt ember nem vár 1 hétnél többet.
2020. aug. 23. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!