Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Girlll3 kérdése:
Ti megismerkedés után mennyi idővel feküdtetek le?
Figyelt kérdés
Én várnék, alig ismerek valakit, de egyszerűen erőszakosan nyomul. Nekem fontos, hogy tudjam mit várhatok a másiktól a későbbiekben és, hogy ne csak szexről szóljon a kapcsolat. Legyen tartalma, legyenek közös dolgaink, stb, ne azt érezzem, hogy csak a testem kell.2020. febr. 22. 15:13
1/17 anonim válasza:
Változó, volt akivel buli után már az autóban, de volt olyan lány akinél 3 hónapig jártunk előtte
2/17 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van ha vártok pár hónapot előtte amíg jobban meg nem ismered az illetőt.
4/17 anonim válasza:
3. randi után, 21 éve együtt.
N.
6/17 anonim válasza:
Erre nincs szabály. Akkor kell lefeküdni, szexelni, ha már kívánod, kívánja mind két fél. Volt hogy hónapokig csak jártunk. A párommal, akivel már jó ideje együtt vagyunk, este találkoztunk mint két idegen és másnap este már együtt aludtunk. Aludtunk, idézőjelbe.
7/17 anonim válasza:
2 hónap, 21 éves voltam, 3 éve vagyunk együtt.
Barátnőm gyorsan offolja az erőszakosan nyomulókat, sosem bánta meg eddig.
8/17 anonim válasza:
3 év. De abból majdnem 2 barátság volt, szóval evidens. 6 éve együtt, 2 éve házasok vagyunk. Aki nem akar azonnal megfektetni, hanem kitart melletted, az szeret igazán.
9/17 LazyJones válasza:
3 hónap, a 3. Randin. Sok dolgunk volt, nehezen jöttek össze a talik.
10/17 anonim válasza:
Ha várnál és ő ezt nem tartja tiszteletben akkor lehet nem a megfelelő ember mellett vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!