Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen időközönként írjak rá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen időközönként írjak rá?

Figyelt kérdés
Előző melóhelyről ismertem meg, de mar nem ott dolgozok. Decemberben egyszer elmentünk inni ami nem is volt rossz de kifejezetten jónak sem mondanám. Azóta nem nagyon beszéltünk. Pár napja ráírtam és már elég sokat dumáltunk. Általában nem keres, de ha írok neki akkor mindig válaszol. Nem tudom, keressem minden nap vagy csak néha néha?
2020. febr. 17. 21:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek: december óta nem keres. Csak válaszol, ha te írsz.

Én is válaszolok általában mindenkinek, aki normális, mert megtisztelem egy válasszal.

Aki nagyon creepy módba megy át, azt is előbb lekoptatom.

Aki értelmi fogyatékos vagy mentális baja van és nem érti a nem-et.. (sajnos ritkán, de nemrég belefutottam ilyenbe is...) Na ez az a szint, amikor már x. alkalom után nem válaszolok, mert nincs értelme...

Ha nem mered elhívni, ok.. De attól ez még egy egyoldalú dolog. Ugye azt te is tudod, hogy ha érdekelnéd jobban, december óta már min párszor keresett vagy elhívott volna. Ugyanúgy működünk ilyen szempontból: aki érdekel, azután érdeklődünk. Legalább néha.

Vagy akár el is hívhatnád, ha lepattintja, egyértelmű. Bár ha a randi sem volt/van tisztázva, őszintén, azzal sem vagy beljebb. Ez van.

Csak a határozott cselekvés szül határozott eredményt, sajnos ( vagy nem).

2020. febr. 20. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!