Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen időközönként találkoztok olyannal, akihez vonzódtok?
Nő vagyok és 5 éve nem sikerült egy olyan férfit sem találnom, akihez vonzódnék.
Vannak jóképűek, sikeresek, viccesek, gazdagok meg mittudomén, de egyikük sem indít be. Nem érzem, hogy szívesen beszélgetnék velük, vagy hogy szívesen megérinteném őket. Kapcsolatom volt közben, de nem tartott sokáig.
Korábban már voltam szerelmes, de egyre zavaróbb, hogy így a 30 felé közeledve nem jön újra az érzés.
Kb havonta 2x randizok, szünetet is tartottam benne.
Tippek, amivel esetleg elősegíthetném a vonzalom kialakulását?
Én találkoztam már egy-két ilyen úriemberrel, mindkettejükkel bizonyítottan kölcsönös volt a vonzalom, mindkettő a másik éretlensége miatt nem jött össze.
Mindenkinek másak a kritériumai, hogy mi alapján vonzódik valakihez, nekem az egyik az, hogy egy hullámhosszon legyünk gondolkodásban, legyenek közös témáink. Nem kell mindig mindenben egyetértsünk, de ha fontosak vagyunk egymásnak, akkor sok mindent össze lehet hozni együtt.
Minimum évente találkozok olyan férfival akihez úgy igazán vonzódom, és nem csak időeltöltésnek vagy esti programnak élem meg a randit, hanem valóban érdeklődök is iránta. 5 év az elég sok, se sajnos sok a felszínes ember, és simán lehet hogy valamiért nem találtál eddig olyat aki úgy igazán szimpatikus/vonzó legyen.
Járj nyitott szemmel, ismerkedj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!