Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen viszonyban vagy párod családjával és milyen időközönként szoktatok menni hozzájuk vagy fordítva?
Nagyon szeretjük egymást a párom szüleivel, ez az én családommal is dettó így van, nagyon szeretik egymást a szüleimmel.
2 hetente általában találkozni szoktunk.
Exeim vannak csak.
Semleges vagy rossz általában. Mindig ellenem propagandálnak. "A barátod dagadt" "csóró is" "jól leadtad az igényeid" "ez egy lúzer" stb.
3#
Szerintem ezeket inkább saját magad propagálod.
Mellesleg többnyire az ember szülei elsősorban a hibákat veszik észre a gyerekük párján mert ők ugye máshogy látják a dolgot, érzelmileg nem kötődnek hozzá, nem ismerik annyira.
Egyszer volt komolyabb konfliktus egy ex anyósommal, de mondjuk ott a fia is így gondolta :)
Amúgy általában törekszem rá, hogy jó legyen. Kutyába le nem megyek, de jobb a békesség.
Az ő szülei imádnak engem, bár mivel a világ másik végén laknak, évi egy-két alkalomnál többször nem vendégeskedem náluk. Párom havonta hazamegy, de én olyankor általában dolgozom. :D
Nekem elváltak a szüleim. Anyám megveti a páromat és ki is van tiltva tőlünk, tehát az év szenzációja az volt, hogy meg van hívva karácsonyra... A távolabbi család (apám családja, nagyszülők) kedvelik, de oda meg nyilván megint csak nem nagyon járunk, nagyon max évi egy-két alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!