Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan és milyen időközönké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan és milyen időközönként szoktátok meglepni a párotokat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs rá konkrét recept, teljesen spontán alakul általában. Ha meglátok valahol valami olyat, aminek örülne, akkor csak simán megveszem, legyen ez kedvenc csoki a boltból, koncertjegy, könyv, közös program, aminek örülne, de volt már repjegy is, mikor mi. Sokszor főzöm a kedvencét vagy sütök neki sütit, főleg, ha tudom, hogy nehéz napja van (amúgy is én főzök általában, de ilyenkor kicsit extrább kaját tervezek, sütiket pedig csak neki készítek például, én nem szeretem az édességeket). Ha elutazik valahová, akkor is vacsorával, hűtött sörrel várom. Ha időben kelek fel reggelente, akkor főzök neki egy kávét és/vagy csomagolok kaját, mert ő még nálam is nehezebben ébred és mindig rohan/kapkod reggel.. Igazából sorolhatnám, de ezek apró, alap figyelmességek szerintem.
2018. jan. 29. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Havonta egyszer biztos... általában egy csokor, egy program, egy kis édesség...
2018. jan. 29. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel oda van az orchideáé, látok valami szépet, azt megkapja.

Úgy alakul, 1-1 vacsi alkalmanként csendes helyen, ahol el is tudunk beszélgetni. Azért meglepetés, mert nincs időhöz kötve.

2018. jan. 29. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Apróságokkal nagyon gyakran. Meleg vacsival várom, sütök neki, hozok valami apróságot a boltból, aminek tudom, hogy örülne.
2018. jan. 29. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi számít annak? De kb napi szinten kedveskedem neki, ő is nekem
2018. jan. 31. 10:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
2018. jan. 31. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!