Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok akik meg tudnának szeretni egy olyan fiút akinek nem volt még barátnője?
Figyelt kérdés
Tehát aki tapasztalatlan még a lányoknál, emiatt nem annyira határozott. 22F2020. febr. 15. 22:34
1/7 anonim válasza:
Van. VAN!
Ez nem fontos egy olyan lánynak aki azért szeret ami vagy!
(F)
2/7 anonim válasza:
Van, de tapasztalataim alapján ezt jobb, ha nem említed meg mert betegnek bélyegeznek miatta.
3/7 anonim válasza:
Persze, de önmagában ezért nem fog még senki sem szeretni...
5/7 anonim válasza:
Persze, tuti kelleni fogsz 1 olyan csajnak, akit mar 2-3 falu bikaja tipusu alfahim kihasznalt megcsalt. Vigasztalodik veled egy darabig, majd lelep egy ujabb alfaval, hogy az ujfent otthagyja.
6/7 anonim válasza:
Van :) Jelenleg egy olyat szeretek, de max csak barátként tekint rám. Szóval van az az eset, amikor a nagy és reménytelen párkeresésben nem látha a fától az erdőt.
7/7 anonim válasza:
Van. 18 évesen ismertem meg az egyik szerelmemet, aki akkor 22 éves volt, és én voltam az első barátnője. Pedig helyes, kedves srác volt, de valahogy előttem nem volt szerencséje. Mondjuk azóta eltelt 6 év és már sok barátnőn van túl. 23 évesen is megismertem a munkahelyemen egy olyan srácot, akinek kb. 17 évesen volt egy néhány hetes "kapcsolata" , azóta semmi. Vannak érzéseim felé, nem tudom, hogy már szerelem vagy csak erős vonzalom, de ebből mondjuk aligha lesz kapcsolat, pedig tudnám szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!