Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó pasikat kérdezem, akiknek van barátnője. Őszintén, azzal a lánnyal jártok, aki nektek legjobban bejön, vagy meg kellett alkudnotok, és megtanultátok szeretni, aki jutott?
Igen, azzal.
Ahogy már sokszor mondtam, a külső elég szubjektív dolog. Attól, hogy a nők 80%-a nem talál egy pasit "fú de jó pasinak", attól a maradék 20% még tarthatja annak. Ugyanígy van a nőkkel is. Lehet, hogy egy nő csak mondjuk a férfiak 5%-ának jelenti az álmai nőjét, de annak azt jelenti.
Nem kellett megalkudnom mert eleve nem szőke cicababát képzeltem magam mellé hanem egy átlagos aranyos kedves normális lányt. Megjegyzem ő is elég csinos és nekem sokkal jobban tetszik mint a sok műnő.
Aki megalkuszik az úgy járt. Nem a playboy macát kell ideálnak tekinteni ennyi az egész..
2! a lámpánál is megállsz? bocs
Én még nem hallottam olyat, hogy egy pasi megalkuszik.
Azt igen max nincs zsánere, bár ha több nője van ill volt hasonlóság szokott bennünk lenni. N
Hát én csak sodródtam az árral. Stexkapcsolatból lett normális kapcsolat, de nem tudom valami hiányzik. Vonzódom hozzá, meg ragaszkodok is, de nem vagyok belé szerelmes, lassan 10 hónap után sem. Van egy lány, aki iszonyatosan bejön és az és 10-es skálámon, ő 11-es, de fősulira jár, így ha összejönnék vele, akkor is csak hétvégente lehetnénk együtt, így meg nem éri meg. Vagy kivárom még azta laza 2 évet, vagy nem tudom. Én igazából jól érzem magam a jelen kapcsolatomban meg szerintem a barátnőm is. De az igazat megvallva fix jövőt nem tudok elképzelni. Egyébként nem húzom az agyát, meg ő sem az enyémet, ha valamelyikünk talál egy jobbat, akkor zokszó nélkül lépünk.
22/F
Én is arra pályázok mert a sok pofáraesést a szerelmi csalódásokat már nagyon kezdem unni.
Szerelem első látásra, megismered azt viszontlátásra...
A fenének se kell inkább legyek egyedül nyugodtabb az életem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!