Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú már nem tud úgy nézni a lányokra, mnt szerethetó, jóságos lényekre a sok lányoktól elszenvedett sérelmek miatt, akkor innen már esélytelen, hogy valaha is újra tudjon egy lányt szeretni vagy legyen barátnője?
nem kell E/3 szemelyben beszelned magadrol...
a kerdeshez annyit, hogy menj kulfoldre csajozni, egeszen mas erzes nem hazai palyan
legyen már marha mindegy, hogy írta le...
neki így esett jól és kész
Én is így voltam, vele sajnos, rengeteg sérelmet kaptam én is a szép lányoktól. Vagy kihasználtak, vagy megsajnáltak és azért voltak velem egy kicsit. Igaz hogy én nem vagyok álompasi, de teszek azért hogy jobb legyen minden.
És én mondom azt hogy megváltozott ez a dolog mert ugye a barátnőm is egy szép lány, divatosabban öltözködik, bomba jó alakja van, nem is próbálkoztam be nála, mert tudtam hogy úgy is elhajt a fenébe, de aztán elkezdtünk beszélgetni, és amikor megismertem hogy ő milyen valójában, kellemesen csalódtam.
Persze már 4 hónapja járunk, eddig ez a leghosszabb kapcsolatom, és a lány tényleg szeret, és bizonyítja is, mert elmeséltem neki hogy eddig hogyan jártam, és sajnos őt is kihasználták, és engem sem a külső miatt szeret, mert neki nem az a fontos, ő egy megértő pasit akart magának, és bennem meglátta azt, és őt nem érdekli ha ezért kibeszélik, ő szeret engem, pontosabban szeretjük egymást, és senkinek sincs ebbe joga beleszólni. A szülei engem elfogadtak nagyon jóban vagyunk. Barátnőm még csak anyámat ismeri, apám nem velünk él, és mivel külföldön van még egy darabig nem is fogunk találkozni.
Szóval megfog változni még ez a kilátás nálad. Csak légy türelmes.
kérdésedre a válasz: nem
csak úgy kell felfogni a negatív élményt, hogy egy jó kis lecke volt :) tanulni kell belőle és lépni tovább!!!!!!!
Aki felé utálattal, előítélettel meg haraggal közeledsz, attól hogy várhatnád, hogy vonzónak és kedvesnek találjon és komolyan meg akarjon ismerni? Gondolkozz kicsit.
Amíg nem teszed le az előítéleteidet, addig sajnos képtelen leszel párkapcsolat kialakítására.
Felesleges E/3-ban írnod magadról.
Már párszor leírtam ezt, most rövidítek. Két lehetőséged van:
1. Ilyen maradsz, véglegesen megutálod a nőket, és talán észre sem veszed, saját magadat is. Megkeseredsz, egyedül maradsz. A nőgyűlöleted valójában csak önvédelem, rájuk vetíted ki a saját hibáidat és kudarcaidat.
2. Amin tudsz magadon javítani, azon javítasz, amin nem lehet változtatni, azt igyekszel elfogadni, a kudarcokat leckeként fogod fel, és tanulsz belőlük, majd tovább próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!