Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még a Rondarandin sem kellettem a lányoknak, akkor már esélytelen, hogy valaha is barátnőm legyen, legyek inkább homár?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom már nem tudom mit kéne tennem, hogy végre egyetlen egy lány akarjon és kívánjon engem és járjon is velem! Próbálkoztam PUA praktikákkal, valamit használt is, mert legalább végre tényleg megpróbálkoztam személyesen is a lányoknál, még, ha el is utasítottak, aztán próbálkoztam mindenféle netes oldalon,az összes társkeresőn, míg valaki ajánlotta ronda embereknek a rondarandit, én oda is regeltem, igaz nem volt környékbeli csaj, de gondoltam távkapcsolat is jöhet már. Hát, de nekik sem kellettem, többnyire választ sem kaptam, pedig udvarisan szoktam írosgatni, nem a jó a csöcsö kőkóla stílusban. Aztán ma is végig mentem az utcán és nézegettem kicsit, láttam tőlem rondább fiút és lányt is párral, most már kajak nem értem, miért nem kellek senkinek sem, hacsak nem azhért, mert annyira ronda vagyok, hogy már egy lány sem vállalna be, de hát mit csináljak, ha a fiúkhoz meg nem tudok vonzódni, pedig tuti, hogy egy fiú nem olyan válogatós külsőre, de nem vonzódom hozzájuk sajnos. :(2013. febr. 15. 22:15
1/5 anonim válasza:
Nem is hallottam még erről a rondarandiról, de kipróbálom, kösz az ötletet!
2/5 anonim válasza:
Figyelj, elcsépelten hangzik, de elfog jönni a nagy Ő akit nem a kinézet érdekel. Én lány vagyok volt már csúnya pasim de nekem tetszett...mindenki szerint ronda volt de én láttam benne valamit. Ha van egy kis önbizalmad azzal egy lánynál nagyon sokra mész! Ne aggódj, biztos, hogy rád fog találni a szerelem!!:) Nagyon Szurkolok!
3/5 anonim válasza:
A fiúk válogatósabbak. Sokkal.
Ismerősi körben, baráti társaságban?
19/F
4/5 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam valamilyen szellemi fogyatékkal is élt plusz testivel is tehát nagyon alacsony a gyerek vékony is, a böre az egész testén mintha rohadna és a hangja is el van torzulva a szalagavaton titokban kellett neki párt toborozni a lányok nem mertek hozzáérni hát akkor most figyelj elballagtunk és utána ez a srác volt az elsö akinek felesége lett és gyereke! Oké a lány nem egy szépség átlagos félének mondanám de tökéletesen megfelelne bármely jobb kaliberü férfinek is igy képröl itélve.Mindenki nagyon meg volt lepödve mert sosem tudtuk elképzelni hogy valaha lesz nö aki hozzá mer majd érni szoval szerintem te se félj lesz párod.
5/5 anonim válasza:
Én is így jártam :D Még a rondarandin is túl rondának számítok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!