Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha barátnőm?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és még nem volt barátnőm, csak olyan kialakulóban lévő kapcsolatok, nem is egy. Mindig el lett rontva valamivel. Nem azon aggódok, hogy legközelebb is elrontom, hanem hogy nem lesz mit elrontanom. Amúgy sok csajnak bejöttem már (a kialakulókon kívül), csak az a baj, hogy nem nyilvánítják ki egyértelműen, én pedig nem szoktam kezdeményezni. Kialakuló kapcsolatok nagy része pont ezért buliban kezdődött (ahol azért oldottabb a hangulat), vagy csaj egyértelműbb jelet adott. Ha kezdeményezni kell folyamatosan a visszautasítás jár az agyamban, ha megszólítani/beszélgetni akkor pedig a téma hiányától félek. Ezzel buliba megint nincs baj :D
Szerintetek?
2013. jan. 17. 18:46
2/6 anonim válasza:
ott cseszted el, hogy bulikban ismerkedsz... akkor már nem lehetsz jófej ember. Normális ember egyetemen, kávéházban, konszolidált körülmények között ismerkedik, nem ilyen cigányjárta helyeken.
3/6 anonim válasza:
Nem!! én biztos vagyok benne, bár nem ismerlek..
4/6 A kérdező kommentje:
miért utolsó? :D
2013. jan. 17. 19:30
5/6 anonim válasza:
Csak hülyéskedtem, mert maga a kérdés is abszurd.. Egy barátnője mindenkinek van, legalább egyszer az életben.. :o)
6/6 anonim válasza:
TE nem vagy beteg, egy átlagos gyerek, egy valamivel több zárkózottsággal. Ez még nem antiszociság, nem vagy nagy show tehát önsajnáltatás terén. Valami bukszát majd összekaristolsz egyszer a farkaddal,ez nyilvánvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!