Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, jártatok már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, jártatok már olyan fiúval vagy járnátok-e olyan fiúval, aki alig haladja meg az 50 kilót, sovány és hiába próbál mindent nem tud hízni? Lehet-e így valaha is barátnőm?

Figyelt kérdés
Én már mindent próbáltam, zsíros kajáktól kezdve a kondis, tömegnövelős edzésen át mindent, de végül beláttam, hogy nekem ez nem fog menni, a kondis edzéssel ugyan sikerül felfelé mennem a mérlegen, de az nekem annyi pénzbe került, hogy nem bírtam sokáig és utána már visszaestem ugyannyi kilóra, amennyivel kezdtem. Most meg azért küzdök, hogy ne fogyjak tovább, közben anyagilag is nagyon rosszul áll a családom, örülünk, ha a kenyérre telik, szóval most már csak itthon fegyencedzem, hogy formás maradjak mert szerencsésre azért van egy kis vállam, de azon kívül nem vagyok egy adonisz, sajnos, pedig én szeretek edzeni, tényleg és szoktam is itthon, az legalább ingyen van, de aki kondizik az tudja, hogy kaja nélkül semmit sem ér az edzés.

2013. jan. 10. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
izomépítéshez ennei kell (pölöcsirkerizs)
2013. jan. 10. 21:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Az eszetlen összezabálástól nem fogsz hízni. Max ha csokis oldalast eszel szalonnába tekerve...
2013. jan. 10. 21:56
 3/13 anonim ***** válasza:

ez sajnos így van megfelelő táplálkozás nélkül hiába edzel max szálkásodni fogsz

egyébként az egyik nagyon jó barátom is kb 50kg sokáig panaszkodott nekem h neki soha nem lesz senkie

mikor kicsit össze szedte az önbizalmát és túllépett azon h magát sajnáltassa össze jött neki

most már asszem v 4 éve együtt vannak

szal csak fel a fejjel össze fog az jönni

2013. jan. 10. 22:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy 190 centihez vagy 50 kg, vagy 165-höz.
2013. jan. 10. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Igazad van. A fejlődéshez kaja kell. Egyébként sok sovány embernek van párja szóval ne aggódj ezen.
2013. jan. 10. 22:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát pont 165 magas vagyok amúgy, de igazad van, azért 190cm magasan mr csak csont lennék ennyi kilóval, így van egy kis formám azért, de sajnos ami igazán zavar, hogy a bordáim kilátszanak. :/
2013. jan. 10. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Össze fog jönni, ne aggódj.

Én 190cm vagyok, hatvannyolc kilóval(ez az eddigi rekord, megindultam felfelé).

Ennek ellenére volt barátnőm, három. Habár csak kettő volt rendes kapcsolat, a harmadikat le is tagadnám.:)

Én genetikai okokból nem hízok, édesapám és édesanyám is vékonyak voltak, nagyszüleik is.. így jött össze.

24 éves korod körül szépen lassan leáll a génjeid hatása és akkor hízlalhatod magad.

Én 20 vagyok, most kezdem hízni az utóbbi hónapban(nem a Karácsony miatt.:P), holott fél éve tudom, hogy tényleg sokat eszek. Többet eszek, mint két fiú szobatársam együttvéve.

Továbbá, ha egészségesen akarsz hízni, akkor azért mozogni is kell. Én kosarazok, focizok. Persze mindezt csak hobbi szinten, barátokkal. Meg néha-néha biciklizek nyaranta meg ősszel. Ezen az őszön meg is volt a négyszer 200 kilométer.:))

Szóval hajrá, akarat kell hozzá, ne járj gyúrni, én se mentem, mégis növök lassan. (nekem az olyan mesterkéltnek tűnik, nem szeretem.:D )

Egyél! Ne tengeri halat, meg húskonzervet.. Kenyeret kenyérrel, főtt tésztát(egy kis legolcsóbb sajtot rá, oszt csókolom). )meg mellé zöldséget dögivel).

2013. jan. 10. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha eszel rendszeresen, akkor nem lesz gondod a hízással. Naponta legalább 6x kell étkezned, vagyis ez azt jelenti, hogy egy hajnali órában is fel kell kelned zabálni. Az elején nagyon megfogja viselni a gyomrodat, ami rengeteg fosást fog eredményezni, de pár hét alatt hozzá fogsz szokni és onnantól kezdve fog elindulni a hízás. Szénhidrátban gazdag táplálékot egyél kenyeret, tésztát, csirkemellet, rízst és rengeteg zőldséget.
2013. jan. 10. 22:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg gyors az anyagcseréd. jó hírem van: a korral ez lassul és több zsír marad majd rajtad.
2013. jan. 10. 23:00
 10/13 anonim ***** válasza:
szerezz egy melót és old meg a pénzkérdést. Zab pl 500g 300ft a lidl-be. a szénhidrát marha olcsó, a fehérje már durvább de ha van egy nem minimálbér fizud és minden mással spórolsz kivitelezhető.
2013. jan. 11. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!