Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jártatok már olyan fiúval vagy járnátok-e olyan fiúval, aki alig haladja meg az 50 kilót, sovány és hiába próbál mindent nem tud hízni? Lehet-e így valaha is barátnőm?
ez sajnos így van megfelelő táplálkozás nélkül hiába edzel max szálkásodni fogsz
egyébként az egyik nagyon jó barátom is kb 50kg sokáig panaszkodott nekem h neki soha nem lesz senkie
mikor kicsit össze szedte az önbizalmát és túllépett azon h magát sajnáltassa össze jött neki
most már asszem v 4 éve együtt vannak
szal csak fel a fejjel össze fog az jönni
Össze fog jönni, ne aggódj.
Én 190cm vagyok, hatvannyolc kilóval(ez az eddigi rekord, megindultam felfelé).
Ennek ellenére volt barátnőm, három. Habár csak kettő volt rendes kapcsolat, a harmadikat le is tagadnám.:)
Én genetikai okokból nem hízok, édesapám és édesanyám is vékonyak voltak, nagyszüleik is.. így jött össze.
24 éves korod körül szépen lassan leáll a génjeid hatása és akkor hízlalhatod magad.
Én 20 vagyok, most kezdem hízni az utóbbi hónapban(nem a Karácsony miatt.:P), holott fél éve tudom, hogy tényleg sokat eszek. Többet eszek, mint két fiú szobatársam együttvéve.
Továbbá, ha egészségesen akarsz hízni, akkor azért mozogni is kell. Én kosarazok, focizok. Persze mindezt csak hobbi szinten, barátokkal. Meg néha-néha biciklizek nyaranta meg ősszel. Ezen az őszön meg is volt a négyszer 200 kilométer.:))
Szóval hajrá, akarat kell hozzá, ne járj gyúrni, én se mentem, mégis növök lassan. (nekem az olyan mesterkéltnek tűnik, nem szeretem.:D )
Egyél! Ne tengeri halat, meg húskonzervet.. Kenyeret kenyérrel, főtt tésztát(egy kis legolcsóbb sajtot rá, oszt csókolom). )meg mellé zöldséget dögivel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!