Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan fiúval, aki szeret rózsaszín pólót viselni és szereti, ha a barátnője is rózsaszín ruhákat is hord?
alapból nem szeretem ezt a színt, 1 kezemen meg tudom számolni mennyi rózsaszín cuccom van...
nem kizáró ok, de jobban szeretem, ha nem a lányok színét hordja.
bár mindenkinek joga van felvenni azt amit akar.
Nálam ez egy kizáró ok, nő létemre nem járok rózsaszínben.
Az ilyenre nem tudok férfiként tekinteni.
Nem tudom miért dobálóztok az olyan kifejezésekkel, hogy " az ilyenre nem tudok férfiként tekinteni , mert rózsaszín pólót hord " ?! Nektek A FÉRFI-t az határozza meg , hogy milyen színű pólóban jár , vagy mi ?!:D
Ez most olyan dolog, hogy egy lányra ráadunk egy testnadrágot, vagy miniszoknyát , közben nem is áll jól neki, vagy egy rokker lányra rózsaszín pólót adunk, közben meg halál nem illik hozzá. Szerintem a színek azért vannak, hogy ami jól áll azt hordjuk , nem ? A kérdező sem talpig rózsaszínben jár. A habos babos full rózsaszínben öltözött lányok nekem sem tetszenek, de vannak akiknek még egy rózsaszín kabát is jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!