Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
179 centi, 66 kiló, sötétbarna hajú, szemüveges, barnaszemű, izmos de nem kigyúrt. Nem iszom, nem járok szórakozóhelyre. Értelmes vagyok, komoly, de van humorom.2012. dec. 27. 18:15
1/6 anonim válasza:
szerintem túl vékony vagy de ha lennél 75 akkor igen
3/6 anonim válasza:
hát tudod ezt kép alapján tudom csak elképzelni :DD de az is lényeges h amikor vele vagyok milyen a kapcsolat szóval érted ha meg van az a plusz akk járnék vele :DD
4/6 anonim válasza:
az első mondatban E/3. személyben, a másodikban meg már E/1. személyben beszélsz. Vigyázz ezzel, mert fogalmazásos dolgozatkor elég sok pontot levonnak egy ilyen hiba miatt, főleg érettségin!
Amúgy igen, járnék egy ilyen fiúval (bár nem túl sok adatot adtál meg:P).
5/6 anonim válasza:
Képet kaphatok? Leírás alapján igen :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kedvesek vagytok. Nem küldöm képet, bocsi. :)
Köszi, vigyázok a helyesírásra.
2012. dec. 28. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!