Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan lány aki meg tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki meg tudna szeretni egy olyan fiút akinek nem volt még barátnője?

Figyelt kérdés
Mi a fontosabb, a fiú kinézete vagy viselkedése? Én eléggé zárkózott nehezen tudok megnyílni, lesz olyan lány aki elfogad engem így?
2020. febr. 5. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Ebben az esetben a viselkedése a fontosabb. Engem sosem a tény zavart, hogy nem volt az illetőnek barátnője, hanem a görcsösség, az esetlenség, helyenként a bunkóság amiatt, hogy nem tanult meg viselkedni egy kapcsolatban, ebből adódóan az az érzés, hogy soha, semmi nem mehet gördülékenyen vele... Hú, bocsi, de engem ez nagyon fel tud bosszantani. Nem csak párkapcsolatban, a gyakornokaink fele ilyen idegesítő balfsz. A másik fele laza, megoldja IQ-ból tapasztalat nélkül és egyszer kérdez csak vissza. Azokat kedvelem.
2020. febr. 5. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem hinném :(
2020. febr. 5. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
16 éve a férjem egy ilyen pasi. ❤️ 29 volt, mikor összejöttünk.
2020. febr. 5. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Ehhez az kéne, hogy a csaj halom energiát fektessen ebléd még mielőtt bármit visszakapna. Nem fogsz ilyet találni. Változtass a személyiségeden és utána majd lesz minden.
2020. febr. 5. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az összefüggést. Tehát azt mondod hogy az nem szerethető akinek nem volt még párkapcsolata? Na, ilyet sem hallottam még.
2020. febr. 5. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindig ertekeltem ha én voltam az első vkinek de az én koromban erre nem sok esely lesz már 😂
2020. febr. 5. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!