Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmondjam neki, hogy szeretem ha barátnője van?
Egy szakra járunk az egyetemre, ciki lenne ha visszautasítana és látnom kéne még évekig a közös órákon, de nagyon szeretem. A barátnőjével nem tudom mennyire komoly a kapcsolatuk, sose beszél róla.
Én 19/l ő 19/f
Szerintem inkább lapíts.
Ha van barátnője, akkor tabu: Ribnc
Az van ezzel a mondással, hogy egy riherongy, szemtelen kis ku-va vagy.
Remélem elmondod neki, ő képen röhög, a bnője meg pofán b--asz.
És az összes pasit, akiknek gyomra van h veled járjanak, azonnal lekapják a kezedről.
te majom.
"Szerelemben és háborúban mindent szabad"?
jaj, itt volt pár hete egy hasonló csajszi, aki ezt a sódert lökte.
nem te vagy az?
figy, szerelem a te fejedben létezik, a csávó nem mondta, h.szeret téged.
ha meg háború, hát remélem a csaja megtalál, és jól megtép téged, ha már mindent szabad szerinted.
nem, nem szabad mindent!
az embernek legyen tartása, és éppen szerelem és háború idején ne veszítse el azt!
#6 Nem én vagyok az.
De ne mondjátok, hogy ti feladjátok azt a személyt akit szerettek és helyette megelégedtek egy pótlékkal, akit nem tudtok teljes szívetekből szeretni
önző majom vagy.
gyere össze vele, és kívánom, h. vki. ugyanúgy csapja le a kezedről.
bár egy ilyen egocentrikus, élveteg, törtető, rosszindulatú csajban nem tudom, mit lehetne szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!