Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki mosolyogva néz és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki mosolyogva néz és nem veszi le rólam a szemét, az vonzódik hozzám vagy barátilag kedvel?

Figyelt kérdés
Ha vigasztal, kedves velem, keresi a társaságom, simogatja a vállam, néha rámír és beszélgetünk, akkor nagy valószínűséggel vonzódik hozzám? Sajnos van párja, de borzasztó kapcsolat, kényszerből vannak együtt.
2020. febr. 13. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Hjajj ne higgyük már el ezt a borzasztó kapcsolat dumát. Gondolom azt is mondta, h nincs szex...

Ha érnél neki annyit, h lépjen, már lépett volna.

2020. febr. 13. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd meglátod pár hónap múlva, amikor sírva jössz fel az oldalra panaszkodni róla. Ne menj bele kérlek! Ne írkálj neki vissza! Voltam hasonló szituban, borzasztó vége lesz, ha beleszeretsz. Nem fogja miattad elhagyni a párját, de elfogja érni, hogy belé szeress. Kell, hogy valaki fényezze az egóját -mégha nem is leszel a szeretője (mert max az lehetsz 99%). Én nem mentem bele a szeretősdibe, de már azt is bánom, hogy vissza írtam neki. Mondom, brutál vége lett. Majdnem az idegeimbe került.
2020. febr. 13. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindegy, nem kell mindent túlgondolni, meg közeledést, meg minden szépet és jót, mert szívás lesz a vége...
2020. febr. 13. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem csak kamu, hogy borzasztó a kapcsolata és kényszerből van vele. Ilyen nincs :) Azért mondta, hogy megsajnáld, elhidd, hogy te vagy neki a legfontosabb, de mindig lesz neki más, lesz pár szex, aztán otthagy, mert megkapta amit akart.

Egyszer volt ilyenben részem, tudom, miről beszélek.

2020. febr. 14. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!