Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire vagytok szenvedélyesek? Van esélyem ilyen nőt találni?

Figyelt kérdés

5 lánnyal voltam eddig közelebbi kapcsolatba, volt közte hosszú is meg egyéjszakás is. Az utolsó lány olyan szenvedélyes volt, hogy azóta is nagyon hiányzik. Csókolózás közben is izgatottan, hangosan vette e levegőt, hozzám nyomta magát, dörzsölte a csípőjét, aktív volt, simogatott, magára vonta a kezem stb. Nagyon szexi volt, hogy nem csak az ágyban volt ilyen.

Ehhez képest az előző 4 lányon egyáltalán nem éreztem ezt a szenvedélyt, pedig úgy gondolom én is ilyen vagyok és próbáltam kihozni belőlük, dicsértek is. Tényleg ritka az ilyen nő? Attól félek, hogy ezután már csak ezzel a szinttel lennék elégedett, a kevesebb unalmas lenne..

24/F

2020. febr. 10. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyszer sikerült, akkor van esélyed.
2020. febr. 10. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad is múlik mennyire tudod lázba hozni a nőt. Nem hiszem, h csak ő alapból ilyen lenne mindenkivel. Bár ki tudja... :)
2020. febr. 10. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez férfifüggő is. Belőlem ugyanazt hozza ki a jelenlegi párom, mint amit te leírtál, már a csókjától is kész vagyok. De az előző párkapcsolatomban nyoma sem volt ennek a szenvedélynek, ott valahogy nem volt meg az a tűz, az a szikra, ami itt.
2020. febr. 10. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
24 eves fiu vagy. Gondolom korodbeliekkel volt eddig dolgod. A fiatal fruskak amugyis sokkal felosebbek. Vard csak ki a veget. Egy jo 26-30-as csaj mar nem rejti veka ala ha akar valamit. ;)
2020. febr. 10. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért ez attól is függ, hogy hol van az ember. Ha kettesben vagyunk, akkor ez simán belefér, de az utcán vagy társaságban, ha csókolózunk, akkor nem igazán illdomos kb. ruhában szexleni mások előtt.
2020. febr. 10. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Biztos van még sok ilyen. De megtalálni már nehezebb. Én is tudok ilyen lenni. De van úgy, hogy talán kicsit vadabb is, máskor viszont, ha úgy tartja kedvem, inkább a félénkebb, visszafogottabb oldalam szeretem megmutatni.

Mondjuk, én majdnem dupla annyi idős vagyok, mint te...

2020. febr. 10. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!