Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek 33 évesen 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 33 évesen 4 gyerekkel van esélyem párt találni?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. A gyerekek körül nincs segítségem, gyakorlatilag csak a munkahelyen tudnék ismerkedni, esetleg utazás közben. Esélytelen?
2020. febr. 2. 21:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
16%
Egyáltalán nem esélytelen. Online ismerkedésre gondoltál esetleg?
2020. febr. 2. 22:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz egyszerű dolgod az biztos. Főleg neten tudnál illetve ha barátnőkkel eltudnsl menni kicsit kikapcsolódni és ismerkedni de ehhez a gyerekeket is megfelelő emberre kéne rabizni erre az időre. Nagyon kicsik a gyerekek? 25L
2020. febr. 2. 22:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

4 gyerekkel....4 gyerek már nagyon sok pláne 33 évesen, mármint új kapcsolat szempontjából....

még 1 esetleg 2 gyereket bevállal az ember, de 4-el nehéz lesz, keress olyat aki elvált és neki is van gyereke, azok inkább bele mennek.

2020. febr. 2. 22:11
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Max. ha te vagy Angelina Jolie...
2020. febr. 2. 22:17
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem ragaszkodsz esküvőhöz, meg ilyen romantikus dolgokhoz, akkor találhatsz. De inkább házi barátban, alkalmi szeretőben gondolkodj. Normális férfi nem akarja nevelni más 4 gyerekét, költeni rájuk, stb. Persze szeretheti őket, Karácsonyra ajándékok, de az nem ugyanaz, mint hogy a teljes fizetését a srácokra költse (iskola, kaja, stb). Korban hozzád illő férfi vagyok, nálam a limit a 2 db gyermek.
2020. febr. 2. 22:18
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

Nem sok esély van rá, mert ez semmilyen téren nem lenne teljes értékű kapcsolat. Maximum olyan férfi elégedne meg a helyzettel, aki egyébként is minden alkalmat megragad arra, hogy eltűnjön otthonról és ki tudja mikor jöjjön haza.

Én ugyan csak 25 éves vagyok, de tudom, hogy mennyire leszívja a szabadidőt egy gyerek. Majd nem hogy lehetetlen mellette bármit is csinálni, ami te vagy. 4 gyerek mellett se szexelni, sem pedig közösen programot szervezni nem lehet. Még csak kettesben sem tudnánk maradni.

Még csak szeretőt sem tudnál találni, mert mégis mikor csinálnátok!?

2020. febr. 2. 22:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan férfit keress, aki szintén elvált, és vannak gyermekei.

Próbálkozz keresztény társkeresőkkel, ott talán van olyan férfi, aki nem a szexpartnered szeretne lenni, hanem a társad.

2020. febr. 2. 22:35
 8/15 anonim ***** válasza:
16%

37 éves 9(!) gyerekes anyukát ismerek aki 2 éve ment férjhez újra.

Semmi nem esélytelen.

Hajrá! :)

2020. febr. 2. 23:22
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

Olvashattad a nők válaszát: 9 gyerekkel is simán.

Ezek egy párhuzamos univerzumban élnek?

2020. febr. 3. 04:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Ugyanígy érzem én is. Nem nézek ki rosszul, de a gyerekek mellett nincs időm magamra. Fáradt vagyok folyamatosan. Dolgozok, alig van szabadidőm. Még akinek eredetileg tetszenék, az is elmenekül, ha meghallja, hogy hány gyerek van. És megértem. Én sem akarnék ilyen kapcsolatot.
2020. febr. 3. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!