Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 33 évesen 4 gyerekkel van esélyem párt találni?
Őszintén?
4 gyerekkel....4 gyerek már nagyon sok pláne 33 évesen, mármint új kapcsolat szempontjából....
még 1 esetleg 2 gyereket bevállal az ember, de 4-el nehéz lesz, keress olyat aki elvált és neki is van gyereke, azok inkább bele mennek.
Nem sok esély van rá, mert ez semmilyen téren nem lenne teljes értékű kapcsolat. Maximum olyan férfi elégedne meg a helyzettel, aki egyébként is minden alkalmat megragad arra, hogy eltűnjön otthonról és ki tudja mikor jöjjön haza.
Én ugyan csak 25 éves vagyok, de tudom, hogy mennyire leszívja a szabadidőt egy gyerek. Majd nem hogy lehetetlen mellette bármit is csinálni, ami te vagy. 4 gyerek mellett se szexelni, sem pedig közösen programot szervezni nem lehet. Még csak kettesben sem tudnánk maradni.
Még csak szeretőt sem tudnál találni, mert mégis mikor csinálnátok!?
Olyan férfit keress, aki szintén elvált, és vannak gyermekei.
Próbálkozz keresztény társkeresőkkel, ott talán van olyan férfi, aki nem a szexpartnered szeretne lenni, hanem a társad.
37 éves 9(!) gyerekes anyukát ismerek aki 2 éve ment férjhez újra.
Semmi nem esélytelen.
Hajrá! :)
Olvashattad a nők válaszát: 9 gyerekkel is simán.
Ezek egy párhuzamos univerzumban élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!