Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 33 évesen 4 gyerekkel van esélyem párt találni?
#7 vagyok. Az az érzésem, hogy nem a saját szinteden keresel, vagyis nem elvált, 40 közeli, több gyeremekes férfit.
Ha 30 éves, jól kinéző szinglit keresel, akkor természetesen esélyed sincsen.
Szia.Nehéz ügy,még ha nem füstösek a gyerekek akkor is.
Próbálj 50 körüli pasit keresni,talán toleránsabb.
Őszinte leszek.
Reális esélye szinte nulla, hogy normális párkapcsolatot találj 4 gyerekkel.
Egy normális férfi NEM neveli más gyerekét, nem akar belefolyni ilyen dolgokba.
Max szeretőt találsz.
Ezt az ismerek olyat aki látott már valakit aki 9 gyerekkel újra férjhez ment stb... hagyjuk már ... :D
Valami 50-60as pasast te is találhatsz aki a tanyájára odavesz cselédnek....
Utolsó, az én nevelőapàm 13 éves koromtól a nevelőapàm, és 13 éves már nem mostanában voltam. Azóta férj és feleség édesanyám és ő, úgyhogy hagyjuk ezt a "Más pasi nem neveli másnak a gyerekét" hülye dumát, sőt rengeteg hasonló történetet is tudnék mesélni, de nem fogok. Amikor én tinédzser voltam, elég sokunknak lépett meg az apja, és volt helyette nevelőapja, a baráti körömnek kb a 70%-ànak.
És igen, ismerek nőt akinek 9 gyereke van, úgy jött össze, hogy vannak köztük ikrek is. Kolléganőm volt a roma hölgy, és ugyan egy 12 évvel idősebb magyar pasit talált maga mellé, de elvette őt feleségül. Mondjuk néhány gyerek már kirepült, és a férfi külföldön dolgozik, de tudtommal tényleg elvan a kisebb gyerekekkel is. A férfit a családja ki is tagadta egyébként (ismerem a férfit is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!