Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fèrfiak! Melyik tulajdonsàga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak! Melyik tulajdonsàga egy nőnek kevèsbè vonzò?

Figyelt kérdés

Ha elkèpzelnètek, hogy adott kèt nő, akik ugyanazzal a szàmotokra pozitív tulajdonsàggal rendelkeznek, ès mind a ketten kb 176 cm magasak. Mègis külsőleg nagyon màsok: az egyiken van tùlsùly (kb 80 kilo), a masik 56kilo ès dohànyzik.

Tehat röviden tùlsùly vagy dohànyzàs?

2020. febr. 6. 08:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Egyik se, inkább várok egy harmadikra.

Túlsúlyos valószínűleg nem akar lefogyni, és az idő előrehaladtával ez csak nőni fog ahogy romlik az anyagcsere. A dohányos meg mindig büdös lesz.

2020. febr. 6. 08:25
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Én dohányzom, és utálom a hurkákat, zsírpárnákat, nagy tokákat. Egyértelmű.
2020. febr. 6. 08:28
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

Én is dohányzok, így inkább dohányzás, de amúgy is inkább azt választanám, a túlsúly taszít.

Nőként egyszerű dolga van, elég ha lefogy, míg egy férfinek annyi ponton kell megfelelni, hogy néha az egész személyiségét és életét meg kell(ene) változtatnia, hogy végre megfeleljen valakinek. Egy kis fogyás ahhoz képest egy séta a parkban, hogy a férfiaknak milyen elvárásoknak kell megfelelniük.

2020. febr. 6. 08:29
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Hát én még nőként is inkább várnék. 😂 Dagadt sem vagyok, nem is dohányzom. Talán nem olyan nagy szemétség elvárni ezeket a "hatalmas" eredményeket.
2020. febr. 6. 08:33
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

3.-nak nagyon igaza van a második bekezdésében, én sem írhattam volna le szebben.

Élő példa, én. Tavaly óta 96 -> 78 kilóra fogytam 192cm mellett, mert karakteresebb arcot, laposabb hasat akartam. Mindenem megvan, jól fizető állás, lakás, autó, nyaraló. Az első kapcsolatom 6 évig tartott egy szép, csinos lánnyal, és akkor még semmim sem volt. Idén lesz 10 éve, hogy megismertem, de mióta elhagyott, semmi komoly nem jött össze, pedig már a személyiségem is rengeteget változott. Mégis mindig megkapom, hogy nem egymást keressük, unalmas vagyok neki (úgy, hogy azért a randit végignevetgéli a beszólásaimon), nincs meg a kémia. Ki érti ezt? Nem tudom, mit tehetnék még, de úgy látom, ami 2010-ben sokkal kevesebb effortból ment (szép barátnő találása), az ma nagyságrendekkel több hozzáadott értékkel is lehetetlen feladat.

2020. febr. 6. 08:40
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
5. vagyok, kimaradt: slussz poén, hogy leadtam az igényeimet külső szempontjából, letettem arról, hogy újra kompromisszummentes külsejű nőm lesz valaha is, de még így se. :D
2020. febr. 6. 08:42
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Mivel én is dohányzok így nyilván a 2.

Ha nem dohányoznék akkor EGYIK SEM!

2020. febr. 6. 08:58
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Azért szögezzük már le, hogy a 176 cmhez valóban túlsúly a 80 kg, de abszolút nem egy nagydarab, szetfolyos embert kell elképzelni. 😃 176 cm-es no halistennek magas és ha szerencséje van, tok aranyosan oszlik el rajta a súly
2020. febr. 6. 09:31
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
A túlsúly.
2020. febr. 6. 12:43
 10/13 anonim ***** válasza:
20%
176/56 az egy gebe,inkább a másikat választanám.
2020. febr. 6. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!