Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék vele összejönni? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék vele összejönni? N

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok valakibe, viszont nincs köztünk semmi, azért, mert bár szingli, nem független, jelentsen ez bármit (valószínűleg pályázik valakire, vagy nem lépett túl az exén, nem tudom, nem vagyok jártas a magánéletében). (Ja, és nem meleg, ez viszont fix.)

De olyan rossz, mert az elmúlt két hétben nagyon sok rossz dolog ért engem, jobban szükségem van támaszra, mint valaha, de egyedülálló vagyok. Hiányzik egy pár most mellőlem, és ezért extra mód fáj, hogy ő, akit szeretek, nincs velem. Volt ma egy bensőséges pillanatunk négyszemközt, elsírtam magam, és ő megölelt. Csak álltunk ott percekig, ölelkezve, némán. Én sírtam, a vállára hajtott fejjel, és néztem az esőt az ablakon át. Ráadásul Lana del Rey szólt, gondolom ismeritek, milyen szép, és közben szomorú. Akkor megnyugodtam, olyan biztonságot, szeretetet és támogatást éreztem a karjaiban, meleg ölelésében.

Fáj, hogy "egyedülálló, de nem független". Nagyon vágyom rá, mindenhogyan. Együtt lennénk, olyan boldog lennénk.

2020. febr. 2. 19:13
 1/2 Noren1989 ***** válasza:
100%
:/
2020. febr. 2. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ha ő nem akarja. Inkább szedd magad rendbe, úgy, hogy ne csak egy kapcsolat miatt állj meg az életben.
2020. febr. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!