Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakivel olyan, hogy azthitte egy lány csak egy létezik, mármint belsőre, és ugye nem sikerült vele összejönni, de végül sokkal jobb lányt talált?
Volt ilyen.
Amikor vege lett, megakartam olni magam. Felvagtam az ereim. Begyogyszereztem magam, lehuztam vagy 1 liter vodkat ra. Es vartam a halalt.
Hat nem jott.
Masnap felvagott karral, kotyagos fejjel mentem valahova.
Nem tudtam feldolgozni azt, hogy meg egy ilyen lany nem lesz az eletemben. Akivel ilyen nagy osszhangban vagyok, akivel hasfajasig nevetek, aki ilyen rendes/kedves/oszinte/huseges hozzam.
Ez 8 evvel ezelott volt.
Azota jottek lanyok akik sokkal jobbak voltak mint az a lany akiert azokat a hulyesegeket csinaltam.
Szoval nyugi, savazd a dolgot, lesznek meg lanyok akik ugy kiutik azt a masik lanyt beloled. Amugy igy 8 ev tavlataban, halvany lila gozom sincs, hogy mit lattam en abban a csajban, es ezert vagtam fel magam....nevetek rajta, vagyis az akkor onmagamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!