Akadnak olyan nem fideszesek, akik szerint létezik a sorosterv?
Ennek a kérdésnek a másik oldalát szeretném látni!
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__91..
Nem vagyok fideszes de szerintem létezik a Soros-terv. Le is írom én mit értek ez alatt.
Soros György hatalomra tette a saját emberét Orbán Viktort. Orbán és Soros mint két jóbarát megbeszélték, hogy a nyilvánosság előtt nagyba megjátszák nagy ellenségeket, de valójában otthon a kaviár mellett együtt ücsörögve jót haverkpdnak egymással.
A cél, az, hogy a konzervatiív-keresztényeket az eredeti muszlim és kersztény párti oldalról átálljtsák a muszlimgyűlölő republikánus-tipusú oldalra. Mivel Breivik már 2011-ben megmondta, hogy az európai konzervatíz keresztény pártokat át kell alakítani cionista-keresztényekké, ezért a fidesz ezt a tervet követi. Erre megy ki, hogy Sorossal hadakozzanak, mint az Emanuel Goldsteinnel. Sokan a fideszesek és jobbikosok közül egyszerűen annyira hagyját magukat átverni, hogy nem veszik észre, hogy a muszlimgyűlölő oldalak 99%-a mögött a hitgyüli és a többi cionista szervezet áll.
Erről a részletes tevről tudnék még sokkal hosszabb is írni, hogy hogyan jött létre, és mik várhatóak még a jövőben illetve, milyen a belső felépítése a rendzsernek. De ezt csak akkkor, ha külön kéritek.
Sok is akad. Nem mindenki dől be Orbán dumájának,
Csak az ostobák.
A hatalom megtartásának módja:
Kreálj egy ellenségképet, lehetőleg olyat, akitől nem tudják megkérdezni az igazságot. Ha ez megvan, tüntesd fel magad úgy, mintha te akarnád ettől a gonosztól megvédeni az embereket. Ha befolyásolhatóak az emberek (sajnos azok), akkor ezt be fogják szopni és rád szavaznak, mint a nemzeti ügy igaz védelmezőjére.
NINCS SOROS TERV, CSAK EZEK A TETVEK EZZEL BUTÍTJÁK A NÉPET
Köszi a válaszokat!
Néhány válaszadónak nem sikerült értelmezni a kérdést.
Megpróbálom egyszerűsíteni:
Ellenzékiek közül hisz valaki a soros tervben?
Elég sok bizonyíték van Soros György törekvéseire (nevezhetjük tervnek, de bármi másnak is, lényegtelen), és szerintem nem az a megoldás, hogy tagadjunk le minden olyan tényt, ami ezt alátámaszthatja.
Nekem a gondom azzal van, hogy elfogadható eszközökkel lép fel ez ellen a jelenlegi kormány, vagy nem.
En nem Fideszeskent azt gondolom, hogy Sorosnak van egy idealizalt vilagkepe, es megprobal tenni valamit annak erdekeben, hogy ez megvalosuljon.
Persze ez nem egeszen az, amit az Orban-Habony alomgyar talal nekunk, es abban is biztos vagyok, hogy nem akarja Europat tonkretenni, sot.
Azt nem tudjuk, hogy létezik-e Soros terv, DE, hogy Fidesz-terv nem létezik az eü rendbetételére pl az biztos.
Egyébként meg persze, hogy szerintük létetik! Hát bemondta a tévé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!