Kezdik már érezni a fideszesek is hogy az a fajta bűnözés amit tagadnak az létezik?
Figyelt kérdés
Most épp fideszes lányát érte utol az említett dolog, de gondolom még mindig nem akarnak szigorúbban fellépni az ilyen jellegű támadások elkövetői ellen. Én az ilyen emberállatot aki úgy megüt egy nőt hogy betörik az arccsontja azt életfogytiglanra ítélném. És ezt remélem nem csak a jobbikosok látják így...
2013. ápr. 6. 09:23
1/9 A kérdező kommentje:
Várható volt hogy előbb utóbb visszanyal a fagyi. Egy olyan országban ahol egyre több az ilyen ember akinek egyáltalán nem számít az ha megöl egy másikat mert max börtönt kap ahol meleg van és biztosítva a kaja, egy ilyen országban igenis létjogosultsága van a halálbüntetésnek. Hány ártatlan embernek kell még meghalnia míg szigorítanak a dolgokon? Hány embernek kell még életveszélyes szúrásokat, zúzódásokat szenvednie? Hánynak?
2013. ápr. 6. 09:35
2/9 anonim válasza:
szerintem most eljátsszák, hogy eljött az a pont, amikor már ők is fellépnek a bűnöző cigányok ellen, ezzel jónéhány embert meggyőznek, hogy a fidesz biztonságot teremt, aztán választásokig próbálják kerülni a hasonló konfliktusokat.
3/9 anonim válasza:
Ez soha nem volt kérdés.
Érdekes hogy pontosan a múltrendszereben ahol nem volt szólásszabadság nevesítették a bűncselekmények egy részét mint jellemzően cigány bűnözés. Persze a nemi erőszak nem ez a kategória. De azok a jellemzően a vidékre és az apróbb lopásokra vagyonellenes cselekményekre illetve deviánsan garázda formákra szépen ráillik ma is. Nem is értem hogy miért tiltakoznak sokan a megnevezés miatt, hiszen nagyon is jellemző.
4/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy nagyon elpofátlanodtak. Én nem vagyok fasiszta, vagy náci, vagy tökömsetudjami, csak nehogy eljusson ez az ország arra a pontra, hogy vagy kiirtjuk őket, vagy beledöglünk mindannyian a cigány bűnözésbe. Még idejében kéne megállítani ezt a problémát, amíg nem késő, nehogy aztán a saját életünkért kelljen küzdeni.
5/9 anonim válasza:
Amúgy remélem, elfogják ezt az embernek nevezett állatot és a sitten halálra verik.
6/9 anonim válasza:
Az idióta hülye állat ráadásul pont a polgármester lányát verte meg. Azért látszik, mennyi eszük van ezeknek.
7/9 anonim válasza:
A Fideszesek eddig is tudták,hogy létezik cigány bűnözés.De mivel minden emberre ugyan azok a törvények vonatkoznak,csak bűntett elkövetése után tudnak intézkedni.Helyzet csak rosszabb lesz mivel egyre több a cigány.És köztük jóval nagyobb arányú bűncselekményekre való hajlam mint a fehér embereknél.
8/9 anonim válasza:
A bűnözés a rossz életkörülményekre vezethető vissza. Ha anyagi helyzet alapján súlyozott átlagot nézünk egyáltalán nem több a cigány bűnelkövető. Ausztriában viszont több a magyar. Akkor ott magyar bűnözés van?
9/9 anonim válasza:
Azt meg, hogy léteznek a társadalomba nem illő emberek senki nem tagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!