Akadnak olyan fideszesek, akik unják már a Sorosozást?
Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 22:16
1/20 anonim válasza:
Én unom, de nagyon. Viszont ne örüljél, mert ettől még eszembe sincs egyik hulladékra sem szavazni az ellenzéki csürhe sorai közül.
2/20 anonim válasza:
Ahogy az ellenzék számára megunhatatlan szám a kisvasutazás meg a stadionozás úgy mi is imádjuk a Sorosozást.
3/20 anonim válasza:
Meg mondom őszintén én már nagyon unom. Vannak más fontos témák is. Csak remélni tudom hogy a választások után alábbhagy
4/20 anonim válasza:
Igen! De nem lenne az se jobb, ha mondjuk "Feriznének" helyette!
5/20 anonim válasza:
Én is unom. Csk remélni tudom, hogy Soros bűnszervezetei elhagyják az országot, és nem lesz szükség többé Sorosozásra!
6/20 anonim válasza:
"Soros bűnszervezetei elhagyják az országot"
Sorolj már fel nekem "Soros-hálózatot, bűnszervezeteket"!!!
7/20 anonim válasza:
Persze, szerintem az értelmesebbje nagyon is jól tudja, hogy a sorosozás csak annak a 80%-nyi szavazónak szól, akit csak ilyen eszközökkel lehet megszólítani, de mégis minden szavazást ők döntenek el. Volt amikor az mszpnek ment ez jobban, de szerencsére azok az idők elmúltak.
8/20 anonim válasza:
Igen rohadtul unom de már azt is hogy ezt minden héten megkell kérdezni
9/20 anonim válasza:
#7-es, itt nem te vagy a kérdező. A kérdező kérdésére válaszoltam, más válaszolók kérdésére nem válaszolok, mert a fő kérdést félreviszi. Ha választ akarsz, írd ki a "Sorold fel Soros bűnszervezeteit" kérdést, és majd eldöntöm, hogy válaszolok-e rá.
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!