Akadnak olyan fideszesek, akik unják már a Sorosozást?
Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 22:16
11/20 anonim válasza:
"Attól még kötelességed válaszolni" - el vagy te tévedve. Semmiféle válaszadási kötelességem nincs. Nem te vagy a kérdező, te csak egy zavarkeltő vagy. Ki akarod siklatni az eredeti kérdést. (Amúgy vergődj nyugodtan!)
12/20 anonim válasza:
Ha unnák, nem lennének fideszesek.
13/20 anonim válasza:
Ezt nem lehet megunni... .soha-soha nem lehet megunni... tralala :DDDDDDDDD
14/20 anonim válasza:
"Én unom, de nagyon. Viszont ne örüljél, mert ettől még eszembe sincs egyik hulladékra sem szavazni az ellenzéki csürhe sorai közül."
Helyes! Akkor szavazz a kedvenceidre és hallgasd még 4 évig.
Ez aztán a logika, LOL.
15/20 anonim válasza:
Én is unom Fideszesként. Sokszor hallottam, hogy ez nekik szavazókat hoz, bár ez számomra eléggé furcsa, hogy ez bejöhetett nekik. Nyilván vannak fontosabb témák is ennél, de ha mindenképpen a menekültekről van szó, akkor talán meg kellett volna ragadni a menekülteknél, és nem kitalálni hazugságokat Soros Györgyről! Komolyan nem értem őket, teljesen mást állítanak mint amit Soros György írt a 7 pontos tervében. Vicc!
17/20 anonim válasza:
#15/16
Végre egy értelmes, normális Fidesz szimpatizáns.
18/20 anonim válasza:
"Végre egy értelmes, normális Fidesz szimpatizáns."
A kettő kizárja egymást. Hogy lehet a lopással a korrupcióval, az ellenzék, meg a civil szervezetek vegzálásával szimpatizálni?
19/20 anonim válasza:
Nálam ez a Soros kampány volt az utolsó utáni csepp a pohárban. Szélkakasokat nem támogatok. 2000-es évek előtt még Istenítették Györgyöt.
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!