Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék vele összejönni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék vele összejönni? Iszonyat bonyolult, kolléga.

Figyelt kérdés

Szóval szerelmes vagyok egy férfibe, akinek nincs barátnője, felesége. Ezért is kéne lépnem mielőbb, aligha fogja 2019 facéran találni. :/ És szeretnék én lenni az a személy, aki a párja lesz. :)

Fogalmam sincs, mit gondol rólam. Randira meg nem hívom, hisz azt a férfinak illik. Távol áll tőlem a nyomulós nő szerepe.

Ismerjük egymást, jóban vagyunk, de nem közeli barátok. Néha meglep, mert spontán segít ebben-abban. :) De ez lehet csak azért van, mert ő ilyen megmentő típus. Máskor meg napokig csak köszönünk, mert nincs semmilyen közös téma... De olyan is volt már párszor, hogy együtt virrasztottunk, és órákig chateltünk éjnek évadján. :) Zenéről, munkáról, filmekről, semmi extra.

Karácsonykor táncoltam vele két zene erejéig, és a második egy lassú szám volt. :) Egész végig arra koncentráltam, hogy megjegyezzem az érzést, hogy ölelem, ő engem, az illata...

De mondom, a legtöbb nap meg nem is szólunk egymáshoz egy mondatot se, mert semmi téma... Mivel nem vagyunk közeli barátok.

Tényleg nagyon szerelmes vagyok belé, de kb. azóta, hogy először láttam. Miatta szeretek munkába járni, sőt, lett volna jobb munkalehetőség, de meg sem fontoltam, mert nem bírtam elviselni a gondolatot, hogy soha többé nem látom. Amíg csak lehet, szeretnék a közelében lenni, legalábbis addig, amíg még van remény, amíg szingli.

Egy ideig, pár hétig együtt dolgoztunk valamin, akkor egy csomó időt töltöttünk együtt, és kezdünk közelebb kerülni. Mivel beszélgettünk. Jobban megismert. Én is őt. És nagyon jó hangulatban teltek a kettesben töltött órák. De aztán végeztünk...

Ő egyébként elég népszerű a férfiak és a nők körében is, és van egy nyomulós nő, vele nem foglalkozik... Bármennyire szeretné is.

Nekem viszont mindig ott van, bármikor ha kérném, segítene akármiben, de még sose kértem. Amikor segített, kérés nélkül tette. Engem tisztel, és ha úgy alakul, jól elvagyunk kettesben, ugye írtam feljebb a chatet, közös munkát, táncot.

Nem tudom, hogyan tovább. Mielőbb kellene előrelépést produkálnom az ügyben, különben összejön valaki mással.

2018. márc. 23. 15:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Az engem tisztel alatt azt értem, hogy mikor ajánlottam neki egy könyvet, elolvasta. :) Mikor a nyomulós csaj adott neki egy I ❤️ U pólós plüsst szülinapjára, táblatörlőként végezte a maci.
2018. márc. 23. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Tisztel biztosan, de ennyi. Mint nő, nem érdekled. Annyi lehetősége lett volna kezdeményezni, de nem tette, pedig -mint írtad-, népszerű, nyitott személyiség.

Szóval, annyira ne örülj a nagy tiszteletednek, te sem vagy előrébb, mint a nyomulós csaj...

2018. márc. 23. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehet, hogy meleg?
2018. márc. 23. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Ez tiszta Szent Johanna Gimi, munkás verzió
2018. márc. 23. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Szepen felepitettel rola egy kepet magadnak, holott igazabol fingod nincs rola, hogy milyen ember... Amugy, eleg valoszinu, hogy nem erdekled. Ennyi ido alatt lepett volna mar. Varj nyugodtan akar 2059-ig is.
2018. márc. 23. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

>Iszonyat bonyolult

Nem, nem az. Lehet, hogy annak tűnik, de ez egy egyszerű, általános helyzet. Ne becsüld túl az ilyesmit, kezeld úgy, mint megérthető, kezelhető dolgot.

>Randira meg nem hívom, hisz azt a férfinak illik. Távol áll tőlem a nyomulós nő szerepe.

Egyrészt az nem nyomulás, ha kifejezed a szándékaidat és előremozdítod a helyzetet.

Másrészt ha a férfinak "illik" randira hívni téged, ahogy egy klasszikus férfitól várnád, akkor neked "illene" klasszikus nőnek lenned, aki vagy egy üresfejű díszbaba, vagy egy alárendelt házicseléd.

Harmadrészt viszont tudom, hogy ez egyáltalán nem a klasszikus nemi szerepekről, hanem a felelősségvállalásról van szó. Neked egyszerűen kényelmes az, ha ráhagysz mindent, mert akkor minden felelősség az övé, neked semmit sem kell tenned.

Viselkedj érett, felnőtt ember módjára, ha akarsz valamit, tegyél érte. A passzív kivárással és kombinálással sehova sem jutsz. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy randira kell hívni. De valamilyen formában előre kell mozdítani az ismerkedést.

2018. márc. 23. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

AZ utolsó kommenthez csak annyit, hogy a " klasszikus nő" soha nem volt az "üresfejű díszbaba", hanem az a nőies nő.

Bár manapság már kár az ilyet magyarázni akár férfinek akár nőnek, ugyebár... ;)

2018. márc. 23. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
Te simán csak ki vagy éhezve.
2018. márc. 23. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem látom ezt annyira bonyolultnak.Nyilván kedvel téged,mint embert,viszont ha nőként kellenél neki,szerintem már lépett volna az ügy érdekében valamit.Akkor is,ha félénk.Persze ha nagyon böki a csőrödet a dolog,bepróbálkozhatsz.Mondjuk elhívod kávézni,s közben megemlíted neki,hogy szívesen mennél moziba hétvégén,mert adnak egy jó filmet,de barátnőd lemondta,egyedül meg nincs kedved.Ez csak egy ötlet.Vagy éppen átnyújtod neki egy cetlin a számodat.
2018. márc. 23. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy téged többre tart mint azt a nőt ameik nyomul rà .De csak ennyi szimpatikus vagy neki de nem veled fog összejönni vagy azzal a nyomulós nővel.Lehet te többet látsz ebbe a kapcsolatba .
2018. márc. 23. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!