Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiányzom neki, mégse ír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzom neki, mégse ír?

Figyelt kérdés
A barátommal elég sűrűn csetelünk, mert ő távol lakik tőlem (70 km), de nem tudom mit csináljak, mert a múltkor 2 napig nem jelentkezett. Én direkt nem írtam neki, mert kíváncsi voltam ír-e, de jelentkezett végül. Mondtam, hogy nekem ez rosszul esett amiért nem írt. Azt mondta erre, hogy neki is rossz volt és neki is rosszul esik, ha nem keresik, mert amúgy ő többször szokott nekem írni, mint ő nekem. Na akkor megbeszéltük, hogy keressük egymást minden nap. 3 napon át mindig én írtam neki először, de ez is olyan fura nekem, hogy nincs meg az egyensúly, mert nem keres... De veszekedni nem akarok emiatt... Mit tehetek ilyenkor?
2020. jan. 25. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Messze vagytok, meg még megy a játszma is, gyönyörű.

Keress egy olyat, aki közel van és nem azt számoljátok, ki hányszor keresi a másikat.

2020. jan. 25. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Hagynám a fenébe az ilyen pasit, aki két napig nem ír.
2020. jan. 25. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek vagytok. Akinek hiányzik a másik, az keresi, felesleges szórakozni ilyeneken.
2020. jan. 28. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha hiányoznál neki, akkor tenne érted. Amúgy ebből hosszú távon nem lesz jó kapcsolat, ha nem fűzitek szorosabbra. Amíg hetente elmegy, aztán dugtok egyet, addig ezt nem nevezném komolynak... de te tudod.
2020. jan. 28. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!